2777
2789
عنوان

لذت يعني

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 78 پست
چه کار خوبی کرد شوهرت چه دل دریایییی💔 من انقد دلم میخواد ولی شوهرم میگه نه

اصلا از اون وقتی که رفتیم دنبال کارای بچه من یه نفس راحتی کشیدم

انگاری دیگه مسئولیت سنگین باردارشدن رو نداشتم

و چون استرس نداشتم بدون یک قرص باردار شدم

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا به دلم افتاد یهویی انشالله میشی عزیزم ما هم درخواست دادیم واسه بچه ولی وقتی به ما زنگ ...

ان شاالله هرچی خودش صلاح بدونه ولی دلم روشنه حالا نمیدونم الکی یا نه.چقدر جالب کاش بهتون میدادن حیف شد.ولی قسمت نبوده حتما.بنظرم بخاطر همون اسم نوشتنتون شاید خدا دلش رحم اومده و خودت باردار شدی

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
اصلا از اون وقتی که رفتیم دنبال کارای بچه من یه نفس راحتی کشیدم انگاری دیگه مسئولیت سنگین باردارشدن ...

چه عالییییی ...خدایا شکر 

خدا جواب مهربونیاتونو اینجوری داد

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
اگر میدونستم ازدواج کنم انننقدر بلا سرم میاد....😔

همه چیز,بالا پایین داره ....

سرنوشته 💔

همش میترسم همممش😭

توکل به خدا.نگران نباش خدابهترین و همیشهه میخواد

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
ان شاالله هرچی خودش صلاح بدونه ولی دلم روشنه حالا نمیدونم الکی یا نه.چقدر جالب کاش بهتون میدادن حیف ...

مطمئن باش الکی نیست

دیگه دکتر نرو ولی گرمیجات بخورین ببین چطور نتیجه میبینی استرس که نداری میشی حتما

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
مطمئن باش الکی نیست دیگه دکتر نرو ولی گرمیجات بخورین ببین چطور نتیجه میبینی استرس که نداری میشی حتم ...

دکتر که نمیریم.من شوهرم مشکلش درمان نداره که بخوایم دکتر بریم یا اقدام کنیم.به قول معروف من به دستان خدا خیره شدم معجزه کنه.چون فقط از خدا بر میاد نه هیچ کس

آمین ان شاءالله که بشه ..... بدتر از همه حسیه که تو جمع خانواده شوهر دارم همه یا بچه دارن یا حامله ...

واای شوهر منکه بی معرفت هر کی بچه دار میشد بد جور با من بد رفتاری میکرد روز اخربهم گفتن ممکنه بارداریت پوچ باشه برو ی هفته دیگه بیا داشتیم میرفتیم یادمه شوهرم گفت بهم پاشو بریم ک اگه قلبش نزد بفرستمت خونه بابات ... یادمه نشستم گوشه تخت زار زار گریه کردم😢رفتیم خانومه گفت صدای قلب نمیشنوم ولی برو پول پرداخت کن بیا واژینال ببینم شاید میزد اومدم بیرون شوهرم زل زده بود بیام بیرون با ی غم عجیبی تو دلم بدو بدو رفتمو بهش چیزی نگفتم بعد باز بدو بدو رفتم تو یهو دستگاه پخش کرد گپلی گپلی گپلی..‌‌وااای گریه کردم دست خانومه رو ماچ کردم اومدم ب شوهر بی معرفتم گفتم بچم قلبش میزنه بعد شرو کرده بود دختر بود ال میکنم بل میکنم...تا روز سونو گرافیم وااااقعا روزای وحشتناکی بود واسم تا اینکه فقققط با توکل ب خودش گذشت همه اون روزا ولی الان یمدته اقا دوباره هوس بچه کرده😭

از بچه دار شدن ک بهترین تجربه هر زنیه از ته دل تنففففففففر دارم...واسه من شده عذاب..‌.‌

چقدر سخته برات.خدا فکرشوهرت و بازکنه الهی.ان شاالله سرعقل بیاد سر بچه بعدت از دست خدا هر چی بگی برمیاد

البته بازم دلم ب خدای مهربونم قرصه تاحالا تنهام نذاشته بازم نمیزاره

حتما همینطوره.بدون اگه دخترم داد یه روز شوهرت دلبستش میشه خدا خودش وارده

واای شوهر منکه بی معرفت هر کی بچه دار میشد بد جور با من بد رفتاری میکرد روز اخربهم گفتن ممکنه باردار ...

بگو ن اینکه خیلی سر اون یکی دل خوشم کرده بودی ....

واقعا بده ادم مهمترین کسش پشتش نباشه💔

مث اقای من با اینکه خوبه الحمدالله ماشاءالله هوامو داره ولی 

میگه بخاطر بچه دکتر نمیام تنهایی برو ....مگه میشه 💔