2777
2789
عنوان

لذت يعني

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک لحظه فکرکردم باردارشدی حیف    

ای خدا اونوروز بیاد اینجا رو میترکونم...بندری میرقصم براتون 😍😍

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
چشم حتما انشالله ک.همه دامنشون سبزمیشه

ان شاالله سالم بیاد بغلت.منم دعاکن

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
ی پسر دارم شوهرم همش میگه ی پسرم میخام اگر دختر بشه پسرمو بر میدارمو میرم یا طلاقت میدم یا میکشم یا. ...

وا جلل الخالق

دیگه یه پسر بس نیست

پس چی میگن باباها دختر دوست دارن

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
ای خدا اونوروز بیاد اینجا رو میترکونم...بندری میرقصم براتون 😍😍

الهی قربون دلت.میاد به زودی .فقط قول بده فهمیدی اول به خودم بگی.صدای قلبش و شنیدی برامنم دعاکنی

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
وا جلل الخالق دیگه یه پسر بس نیست پس چی میگن باباها دختر دوست دارن

خییلی دل شکسته ام😓شوهرم یجوراییه خییلی دهن بینه اگر یکی چیزی داشته باشه این ن سکته میکنه حالا اگه از ناحیه من باشه ک ....وااااویلاست😢خدا خودش بهم رحم کنه

الهی قربون دلت.میاد به زودی .فقط قول بده فهمیدی اول به خودم بگی.صدای قلبش و شنیدی برامنم دعاکنی

مگه تو هم بچه مبخای

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

کاریت نباشه گل دختر 💔💔اول بتو میگم

دختر خاله ام بعد ۷ سال باردار شد دلم روشن شد 

ولی حسرتش میاد سراغ ادم

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
مگه تو هم بچه مبخای

یه دخترناز دارم ولی بارداری و تجربه نکردم.دخترم و به فرزندی آوردیم

کاریت نباشه گل دختر 💔💔اول بتو میگم دختر خاله ام بعد ۷ سال باردار شد دلم روشن شد  ولی حسرتش ...

نذر کن گلم نذر کن ی کار بدی ک تا حالا انجام میدادیو بذاری کنار ان شاء الله میشه  و قرانو باز کن شروع کن بخوندن نذر کن تا تمومش کنی  خدا حاجتروات میکنه ان شاء الله خودمم با همین نذرا واسم معجزه شد بچه دار شدم

کاریت نباشه گل دختر 💔💔اول بتو میگم دختر خاله ام بعد ۷ سال باردار شد دلم روشن شد  ولی حسرتش ...

الهی شکر همیشه خوش خبر.مشکلش چی بوده؟چقدر العان خوش حالن واقعا تو آسمونان العان.ان شاالله قسمت همه منتظرا

یه دخترناز دارم ولی بارداری و تجربه نکردم.دخترم و به فرزندی آوردیم

انشالله به زودی های زود داداشش میاد توی بغلت