امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
ای خدا اونوروز بیاد اینجا رو میترکونم...بندری میرقصم براتون 😍😍
الهی قربون دلت.میاد به زودی .فقط قول بده فهمیدی اول به خودم بگی.صدای قلبش و شنیدی برامنم دعاکنی
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
وا جلل الخالق دیگه یه پسر بس نیست پس چی میگن باباها دختر دوست دارن
خییلی دل شکسته ام😓شوهرم یجوراییه خییلی دهن بینه اگر یکی چیزی داشته باشه این ن سکته میکنه حالا اگه از ناحیه من باشه ک ....وااااویلاست😢خدا خودش بهم رحم کنه
یه دخترناز دارم ولی بارداری و تجربه نکردم.دخترم و به فرزندی آوردیم
کاریت نباشه گل دختر 💔💔اول بتو میگم دختر خاله ام بعد ۷ سال باردار شد دلم روشن شد ولی حسرتش ...
نذر کن گلم نذر کن ی کار بدی ک تا حالا انجام میدادیو بذاری کنار ان شاء الله میشه و قرانو باز کن شروع کن بخوندن نذر کن تا تمومش کنی خدا حاجتروات میکنه ان شاء الله خودمم با همین نذرا واسم معجزه شد بچه دار شدم
کاریت نباشه گل دختر 💔💔اول بتو میگم دختر خاله ام بعد ۷ سال باردار شد دلم روشن شد ولی حسرتش ...
الهی شکر همیشه خوش خبر.مشکلش چی بوده؟چقدر العان خوش حالن واقعا تو آسمونان العان.ان شاالله قسمت همه منتظرا