2777
2789
عنوان

لذت يعني

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 78 پست
عزیزم هرچیزی در زمان خودش اتفاق می افته نمیشه ک ب جنگ خدا رفت استغفرا... یکم صبر آرامش  بیخ ...

همه ی منتظرا ان شاءلله

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕

انشالله خدا دامنه همه منتظرا رو سبز کنه

والا ما هم بعد هشت سال شدیم اما شوهرم صدای قلبش رو نشنید بی احساس

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ی پسر میخام خدا ب همممممممممممممه منتظرا بده بمنم ان شاء الله بگید الهی امین و ی صلوات😢

آمین  اللهم صلی علی محمد و آله محمد

نه 💔💔 گفتم شب جمعه ای همگی دعا کنن  شاید خدا. نظری بر دلمون کرد

آره واقعا.ان شاالله که خیلی زود بشه اون روز.بغلت پر شه بیای بهم بگی

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

یک لحظه فکرکردم باردارشدی حیف  

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
من تجربه داشتم رفتم و گفتن قلبش نمیزنه سقط شده بچت 😭ب خاطر همون این عکس وااااقعا ب دلم نشست

فک کنم یه دختر داری نه؟؟؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
من تجربه داشتم رفتم و گفتن قلبش نمیزنه سقط شده بچت 😭ب خاطر همون این عکس وااااقعا ب دلم نشست

ان شاءالله خدا جواب دل شکسته تو بده....دل شاد شی

انشالله ک تموم منتظرا و استارتر دامنشون سبزبشه و ازاین لذت شیرین برخوردار بشن

موقع زایمانت دعاکن همه منتظرا و نی نی سایتی هارو.فراموش نکن