2777
2789
عنوان

کارزار

372 بازدید | 35 پست

وارد لینک بشید و امضا کنید.

به ادرس فارس نیوز برید. صفحه رو اسکرول کنید برید بخش پربحث ترینها

زیر پست علی رضایی ادرس و لینک کارزار قرار داره.

تا الان با وجود عدم دسترسی مردم به رسانه و... بالای سی هزار امضا جمع شده.

شاید صدای مردم شنیده بشه شایدم نه ولی حداقل منفعل و خاکستری نمیشیم.

😂😂😂😂

اگر دلت میخواد بری بدوئی ، برو.. منتظر پیدا کردن همراه نباش. دیر یا زود ، شاید بار پنجم ، شاید بار بیستم ، آدمهایی که مثل خودت فکر میکنن ، خودشون سر راهت قرار میگیرن این حرف فقط درباره دوئیدن نیست تقریبا برای همهچیز توی زندگی صدق میکنه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فارس نیوز؟ نه ممنونم

خانم اوپرا من میخواستم نظرتونو راجع به اوضاع بدونم بنظرشما نتا کی وصل میشه ؟

بعضیا میگن کلا وصل نمیشه عصبی شدم 😑

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

کارزار چی؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ی سوال بپرسم دوست داشتید جواب بدین میگم شما چرا مهاجرت نمیکنید🙂

سلام

چون مهاجرت یعنی متحمل یه سری سختی بشی و دوباره زندگی و فرهنگ رو از نو بسازید برای اینکه کیفیت زندگی بهتر بشه یا نسلت تجربه بهتر داشته باشند.

من و همسرم جوان نیستیم. بچه هم نداریم. الحمدلله دستمون هم در حد عادی به دهنمون میرسه . پس نیازی نمیبینیم به هر قیمتی بریم. اگر فرصت مهاجرت امن و راحت باشه خب طبعا قبول میکنیم ولی فعلا کشوری که حاضر باشیم بریم مهاجر نمیپذیره و ما هم کنار خانواده مون شادیم