2777
2789
عنوان

بی‌بی چک چند روز به پری مونده نشون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 30517 بازدید | 62 پست
بی‌بی نزدی 

نه قرص واسه دندون دردخیلی خوردم شایدعوارض قرصاست 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما شکمتون درد نمیکنه 

من اصلا هیچ حسی به سکمم ندارم گاهی فکر میکنم الکیه فقط بعضی اوقات صبح ها قندم میوفته میام به غذا به شدت کم شده طوری که دو‌کیلو فعلا کم کردم

فقط مایعات دلم میخواد

قربونت برم ایشالا به خواسته ی دلت برسی

من شکمم سمت چپش انگار یه چیزی هی تکون میخوره درد میکنه زیاد کار های خونه انجام میدم درد میگیره مثل بارداری فوری کمر درد میگیرم 

زندگی فقط گذشت نیست،گذشت تمام زندگیست
راستي شماها كه اقدام كه كرديد و جواب داده تا قبل تست بي بي چك علائمي داشتيد

سینه درد شدیییییید  و همینطور ورم سینه طوری که شک کردم بی بی زدم هاله افتاد که البته از هفت هفته برای من کمتر شده تا الان 

دوستان ازمن ۱۰روزقبل سینه هام بزرگ شدن وسفت ودردشدیدجوری که لباسم ازقسمت سینه تنگ بودمن نزدیک پریودم سینه دردمیشدم ولی اینکه بزرگ بشن نه.تاحالاکسی این علائم داشته؟

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
دوستان ازمن ۱۰روزقبل سینه هام بزرگ شدن وسفت ودردشدیدجوری که لباسم ازقسمت سینه تنگ بودمن نزدیک پریودم ...

بله بارداری اولم اینطوری بودم 

من اخه واسه دوران پريودي ام درد سينه ام نداشتم تاحالا برا همين ندارم اصلا اين حسو 

ولي كمر درد رو دارم 

وگاها تيري ميكشه سمت تخمدانم 

واينكه ماهاي قبل تو دوران پريودم ترشحات داشتم ولي اصلا الان نه

من شکمم سمت چپش انگار یه چیزی هی تکون میخوره درد میکنه زیاد کار های خونه انجام میدم درد میگیره مثل ب ...

زوده فکر میکنم برای تکون اگر هم باردار باشید الان نهایتا اندازه ی دونه ی پرتغاله حس نمیشه چیزیش

منم خیلی کار میکنم خم و راست میشم ولی هیچی احساس نمیکنم حتی بعضیا میگن اونایی که حامله باشن زیر دلشون پره احساس سفتی میکنن دست زدنی ولی برای من انگار خالیه 😂 اصلا سفت نیست معمولیه

بله بارداری اولم اینطوری بودم 

من برای بارداری دوم اقدام کردم ۶ماهه ولی دندون دردشدیدهمراهم بودکه داروخوردم خوب نشدکه اخرش عصب کشی وپرش کردم.پریودهام هم ۲۸روزه تا۳۰روزست .بیستم ماه قبل پری شدم.یه روزگذشته خیلی دردپری دارم😣

دوستان ازمن ۱۰روزقبل سینه هام بزرگ شدن وسفت ودردشدیدجوری که لباسم ازقسمت سینه تنگ بودمن نزدیک پریودم ...

من دقیقا همینطوری بودم  با این تفاوت دردم از چهاردهم شروع شد تا همین یه هفته پیش رگ های سینه ام زده بود بیرون درد شدید داشتم

زوده فکر میکنم برای تکون اگر هم باردار باشید الان نهایتا اندازه ی دونه ی پرتغاله حس نمیشه چیزیش منم ...

مثل یه باد که هی میپیچه دو دل فقط سمت چپم هستش خیلی هم تیر میکشه منم دیشب تغییر دکوراسیون دادم وقتی شب اومدم بخوابم خیلی درد گرفته بود اصلا نتونستم بخوابم