2777
2789
عنوان

با وجود حال بد این روزا برای امتحانات خوندین بچه ها 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 5521 بازدید | 180 پست
زحمتاتو که ببینن دلشون نمیاد نذارن منم مامان بابام مخالف بودن ولی سال کنکورم که سختیامو دیدن راضی شد ...

منو میگن برا فنی باید از پایه ۱۲ شروع کنم به خوندن

رقیب من فقط خودمم... یه روزی به حرفم میرسی!

خوبه خداروشکر تصوری از خارج از کشور نداری کلا درکی هم نداری همون درستو نخون ببینم کی ضرر میکنه

حاضرم اونجا موش باشم ولی اینجا نباشم رک و پوست کنده حالا هر تصوری میخوای بکن

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک میکنی اینجا نهالت میتونه میوه بده ؟

اره شرایط اینطور نمیمونه

اگر همین خاکی که پای نهالمون ریختن همون بمونه نهالمونو خشک میکنه ولی این خاک که عوض بشه همه چیز درست میشه

نور بر تاریکی پیروز است..✌🏻🌱

ما ۴ نفر بودیم، یکی از هم اتاقیامم رفته و ۳ نفر شدیم و هم کلاسی هم هستیم الان خوبه میدونی خوابگاه خی ...

عزیزم شما هم رشتت بهتره و امیدت بالاتره هم اینک الان ۳ نفرین ما خیلی زیادیم حالم بهم میخوره

اصلا ممکنه نت برگرده باورت میشه من حتی امیدی ب برگشت نت هم ندارم🥲🫠

نمیدونم کی درست بشه احتمالا ی چندوقتی طول بکشه ولی شاید وقتی برگشت دیگه ازاد ازاد باشه :)

نور بر تاریکی پیروز است..✌🏻🌱

خب وقتی دانشجو میشیم و میریم یه شهر دیگه باید اینا رو بپذیریم ...من از شهریور ماه خانواده ام رو ندید ...

چی بگم اخه بستگی ب خودت و میزان اون امیدی ک داری هم داره

من دوران کنکور هدفم پزشکی بود ولی وقتی اومدم دانشگاه و با درسی به نام اناتومی آشنا شدم کلااا حااالم ...

افرین دقیقاااااااا من اوایل هیلی دوسش داشتم هوشبری رو از وقتی بهم توهین شد و تحقیر شدم توی بیمارستان توسط دانشجوهای خودبزرگ بین رشته های تاپ له شدم دیگ

نمیدونم کی درست بشه احتمالا ی چندوقتی طول بکشه ولی شاید وقتی برگشت دیگه ازاد ازاد باشه :)

ن بابا خواهرم آزاد آزاد؟ ؟؟؟؟

چی بگم اخه بستگی ب خودت و میزان اون امیدی ک داری هم داره

اینم هست ولی خب باید سعی کنی با خودت کنار بیای ...

سعی کن محکم باشی در برابر این مسائل ،میدونم به زبون راحته در عمل سخته ولی خب برای ادامه ی زندگی باید کنار بیای

You're all the things I've got to remember

اره شرایط اینطور نمیمونهاگر همین خاکی که پای نهالمون ریختن همون بمونه نهالمونو خشک میکنه ولی این خاک ...

اگ خاک عوص بشه و بهش کود داد عاره وای تا کی ب این امیدی !!!!

عزیزم شما هم رشتت بهتره و امیدت بالاتره هم اینک الان ۳ نفرین ما خیلی زیادیم حالم بهم میخوره

خوابگاه واقعا وقتی تعداد بیشتر از ۴ نفر باشه ادم خیلی اذیت ميشه، اتاقا هم کوچیکه و ظرفیت این همه آدمو نداره میفهمم چی میگی خیلی اذیت کنندس

ولی به رشتت اصلا اینطوری نگاه نکن، همه رشته ها مهمن و در جای خودشون لازمن، هوشبری اتفاقا از رشته های خوب و پر موقعیت علوم پزشکیه کلی جای پیشرفت داری در آینده و شرایط مهاجرتی خوب

تو حق نداری خسته شی نه الان، نه اینجا نه بعد از اومدن این همه راهی که کنار هم اومدیم...

اینم هست ولی خب باید سعی کنی با خودت کنار بیای ...سعی کن محکم باشی در برابر این مسائل ،میدونم به زبو ...

اشکال نداره بپرسم رشتت چیا؟ ؟؟؟