2777
2789
عنوان

با وجود حال بد این روزا برای امتحانات خوندین بچه ها 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 5521 بازدید | 180 پست

خب وقتی دانشجو میشیم و میریم یه شهر دیگه باید اینا رو بپذیریم ...

من از شهریور ماه خانواده ام رو ندیدم به جز برادرم که پیشم قبول شده بود ...

الانم تلفنی در ارتباطم باهاشون فقط ...

دنیا که به آخر نرسیده ،اتفاقا من خانواده ام میگن نگران نباشم

You're all the things I've got to remember

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان شرایط بدتر شده باورکن زمان جنگ امید ب زندگیم بیشتر بود نسبت ب الان الان میگم توی جایی ک حس خفقا ...

باید هرکاری از دستمون برمیاد انجام بدیم که بتونیم ادامه بدیم و زنده بمونیم و میوه درختی که کاشتیم رو ببینیم

نهال ما سرسبز شده رشید شده اصل سختی و مراقبتش گذشته کم کم وقت میوه دادنش سررسیده تنها امید من برای زندگی همینه

نور بر تاریکی پیروز است..✌🏻🌱

وای منم موافقم ولی حداقل اونجا پیش دوستامم.اینجا از همه شون بی خبرم

پیش خانواده بودن حالم بهتره تا دوستا ....

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

هرچی هم بشه از شهرم دور میشم خیلی دوست دارم از شهرم دور شم حالا به هر طریقی تو گفتی شهر دور میرم و ا ...

اگ شهری بری ک هیچی نداشته باشه چی ؟؟ ن تفریحی ن هیچی چی بازم میخوای

هوشبری اوایل هیلی میخواستمش و دوسش داشتم ولی از وقتی رفتم خوابگاه و دلتشجو های رشته های تاپ برام قیا ...

من دوران کنکور هدفم پزشکی بود ولی وقتی اومدم دانشگاه و با درسی به نام اناتومی آشنا شدم کلااا حااالم به هم خورد از پزشکی و هرچی که با اناتومی سرکار داره

نمیدونم داروسازی اناتومی داره یا نه ولی بعضی موقعا به سرم میزنه انصراف بدم دوباره برم سراغ کنکور

قسمت جالبش اینه خوابگاهیم هستم باز اگه علاقه داشتم به رشتم یه چیزی حداقل یه انگیزه ای وجود داشت واسه تحمل کردن سختی های خوابگاه

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

هوشبری اوایل هیلی میخواستمش و دوسش داشتم ولی از وقتی رفتم خوابگاه و دلتشجو های رشته های تاپ برام قیا ...

وقتی نت ها برگشت کانال یوتیوب مهدی کرمی رو برو ببین ویدیوهاشو نگاه کن به نظرم کمکت میکنه

نور بر تاریکی پیروز است..✌🏻🌱

باید هرکاری از دستمون برمیاد انجام بدیم که بتونیم ادامه بدیم و زنده بمونیم و میوه درختی که کاشتیم رو ...

فک میکنی اینجا نهالت میتونه میوه بده ؟

وقتی نت ها برگشت کانال یوتیوب مهدی کرمی رو برو ببین ویدیوهاشو نگاه کن به نظرم کمکت میکنه

اصلا ممکنه نت برگرده باورت میشه من حتی امیدی ب برگشت نت هم ندارم🥲🫠

پیش خانواده بودن حالم بهتره تا دوستا ....

من برعکسم،البته الان بریم خوابگاه پایانترم داریم😑

شیشه نزدیک تر از سنگ ندارد خویشی هر شکستی که به هر کس برسد از خویش است ...دردمند و محتاج دعا
اگ شهری بری ک هیچی نداشته باشه چی ؟؟ ن تفریحی ن هیچی چی بازم میخوای

نه اصفهان مشهد شمال تهران شیراز رشت

اینا دوست دارم برم

رقیب من فقط خودمم... یه روزی به حرفم میرسی!

خوبه خداروشکر تصوری از خارج از کشور نداری کلا درکی هم نداری همون درستو نخون ببینم کی ضرر میکنه

هر چی باشه از این دیوونه خونه بهتره