2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادمی ک ی قرون تو جیبش پول نداشته باشه میتونه تلاش کن ب دست بیاره داشتن خونه و ماشین امتیاز نیس ولی کی شده ی ادم ک شکاکه خوشبین شده کی شده کسی ک قبل اعتیاد داشته باشه و ترکم کرده باشه اثرات سوئش برطرف بشه کسی ک ی عمر با این خصوصیات بزرگ شده رشد کرده ب خدا ی شبه ک نه ی عمر هم برای تغییرش کافی نیس

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون
ادمی ک ی قرون تو جیبش پول نداشته باشه میتونه تلاش کن ب دست بیاره داشتن خونه و ماشین امتیاز نیس ولی ک ...

آره واقعا منم همچین فکری میکنم ولی نميدونم چی شده این وصلت سر گرفته؟!

تازه نمیگن شکاکه میگن اخلاقش به خصوصه! خخخخ

من ی خاستگار داشتم خیلی اوکی بود از همه لحاظ خانواده پول تیپ ظاهر ولی ب شدت بد دل بود وقتی شوهرم اومد خاستگاری دوسش داشتم منتها همسرم ی قرونننن پول تو جیبش نبود لباس خاستگاریشم باباش گرفته بود ی دنیا آدم منو منع کردن و هیچ کس راضی نبود ولی من وایسادم پاش با بدختی ازدواج کردم ولی الان جوری شده ب سرش قسم میخورن از لحاظ اقتصادی هم خدارو شکر از خاهرم و برادر شوهرام بالاتر زدیم.اخلاق چیزیه ک تا آخر عمر باید باهاش کنار بیایی

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون
من ی خاستگار داشتم خیلی اوکی بود از همه لحاظ خانواده پول تیپ ظاهر ولی ب شدت بد دل بود وقتی شوهرم اوم ...

خداروشکر عزیزم، نميدونم آخر و عاقبت این وصلت چی میخواد بشه ولی میگن پسره تغییر کرده دیگه اون آدم سابق نیست بازم الله و اعلم