2777
2789

سلام بچه ها

ی سوال داشتم وقتی نوزاد رو قنداق میکنین(قنداق سنتی سبک قدیم منظورمه) خب پوشک ک نمیشه کرد بچه رو معمولا پارچه میزارن داخلش بعد اون پارچه رو هر سری بعد باز کردن قنداق میشورن یا روی پارچه ی چیز یک بار مصرف میزارن؟ نمیدونم منظورمو متوجه شدین یا ن🥲😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یادمه مامانم یه لایه مشمبا پوشک رو مثل پارچه قنداق مثلثی برش داده بود لایه دوم مشمبا میزاشت که پارچه خیس نشه در صورت ادرار

لایه اول کهنه نرم

لایه دوم مشمبا پوشک

لایه سوم پارچه

لایه چهارم قنداق و بند

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿

پوشک هست مثل نوار بهداشتی ولی بزرگتر و بدون چسباز اونا میزاشتن

نم میزنه فروشگاه ها مشمای قنداق دارن باید مشما بزار روش کهنه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

خیلی اذیت میکنه فکر کن پلاستیکه

نه نرمه ولی بچه جیش کنه تا کمر خیس میشه من بچه خام فقط با یه پارچه شونه هاشونو میبستم

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

قنداق کردن حنایت برای بچه هست قدیمی ها بیشعور بودن الان که نیستیم که نکن خواهر من

نه اصلا ربطی به قدیمیا نداره

وقتی بچه قنداق میشه پاهاش پرانتزی نمیشه در آینده استخوانش انحراف پیدا نمیکنه و صاف میمونه زانو هاش

و دوم اینکه بچه وقتی قنداق میشه کمتر تکون میخوره و خواب عمیق تر و بهتری داره

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿

پوشک تو قنداق ک نمیکنن بعد پای بچه پرانتزی میشه

ببین پوشکش کن شلوار و اینا پاش کن با قنداق اروم شونه هاشو ببند تا راحت بخوابه پای پرانتزی اصلا ربطی یه قنداق نداره بچه اذیته گناه داره خسته میشه