2777
2789
عنوان

عجب دوره زمونه ای شده

196 بازدید | 7 پست

دوس پسر دختره، مادر دختره رو داره بازخواست میکنه که چرا دخترتو بردیش بیرون به من نگفتی.خدایا منو سوسکم کن

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

مامانه یه سیکتیر بهش بگه درست میشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک بر سر اون مادر و دختر همین

اره بخدا.دلم بحال دختره میسوزه.چه کارایی که با این نمیکنه .مثل روز برام روشنه که اخرشم ولش می کنه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

مامانه یه سیکتیر بهش بگه درست میشه

بخدا از پسره معذرت خواهی کرد 🤦♂️

بستگي داره چهد سالشون باشهالبتع مادره بايد بزنه تو دهن پسره😂

کجایه کاری از پسره معذرت خواهیم کرد