2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملکه اینهیون قیافه مهربان دل رحم ودلسوز ملیح وزیبایی داره

جانگ هم چشمای گیرا جسور قیافه ی باوقار وباسیاست داره صورت پر

دونگیم قیافش قشنگه شجاع بااراده قوی

کلا فیلم سه نوع زن باشخصیت وقیافه متفاوت رو ب رخ کشیده

معلومه ک اینهیون ولی از اینش بدم میومد دیر به دیر لباس جدید میپوشید سنجاق سرشم همیییشه کج بود🤣🤣

😂👍

سلیقۀ لباس پوشیدنشو زیاد دوست ندارم.😂

مثلا اون لباس که بالاش صورتی کم رنگ و پایینش سبز کمرنگ بود خیلی ترکیب بدی بود!

اون لباسش که آخرا تنش بود (کرمی و قهوهای) خوب بود.

😂👍سلیقۀ لباس پوشیدنشو زیاد دوست ندارم.😂مثلا اون لباس که بالاش صورتی کم رنگ و پایینش سبز کمرنگ بود ...

اتفاقا دیشب داشتم میگفتم چه ارتباطی بین این دو رنگ دیدن ک باهم استفادش کردن😆

لایک نکن الکی😐😏

همونی که آخر سریال میاد دیگهکم سن و سال ترهوقتی جانگ میمیره به جاش ملکه میشه

اره خیلی رو مخم بود همه جوره

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
وااای آره منم ازش خوشم نمیاد 😂هعی هروکر راه میندازه با اون امپراطور منم جای جانگ بودم کلشو میکندم � ...

امپراتورم یه کارایی میکنه آدم حرصش میگیره! میرفت پیش ملکه و جانگ هی از دونگی میگفت! یعنی چی آخه؟!😂

البته اصولا ملکه اینهیون باید کلۀ خود جانگم میکند، چون زن اول، اینهیونه، جانگم بعدا اومده.😂

امپراتورم یه کارایی میکنه آدم حرصش میگیره! میرفت پیش ملکه و جانگ هی از دونگی میگفت! یعنی چی آخه؟!😂ا ...

اونجایی که واسه جانگ مراسم گرفته بود بعد دونگی رو احضار کرد که اونم بیاد خیلی حرصم گرفت من

❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️