maaaah1234 مدیر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 852 عنوان دونگی😹 | مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 63 پست به نظر شما دونگی خوشگل تره یا بانو جانگ یا ملکه اینهیون😹 ❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️ 1404/10/26 | 13:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maaaah1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 852 میدونی کیو میگم؟ همونی که آخر سریال میاد دیگهکم سن و سال ترهوقتی جانگ میمیره به جاش ملکه میشه ❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️
ava78 عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 3488 همونی که آخر سریال میاد دیگهکم سن و سال ترهوقتی جانگ میمیره به جاش ملکه میشه ملکه کیم خیلی جذبه داره بنظرم
یروزخوبیروزبد عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 1627 من ازجانگ از همه بیشتر خوشم میاد دونگی رو هم دوست ندارم اصلا 😑😂 چرا دوس نداری؟😂 ♡لیسانس روانشناسی♡
هانااااجون عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 1169 ملکه اینهیون قیافه مهربان دل رحم ودلسوز ملیح وزیبایی دارهجانگ هم چشمای گیرا جسور قیافه ی باوقار وباسیاست داره صورت پر دونگیم قیافش قشنگه شجاع بااراده قویکلا فیلم سه نوع زن باشخصیت وقیافه متفاوت رو ب رخ کشیده
maaaah1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 852 ملکه کیم خیلی جذبه داره بنظرم دقیقا ❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️
یروزخوبیروزبد عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 1627 یه جوری رو مخ بود به دل نمیشست اصلا بعضی جاهای سریال خوشگل به نظرم میومد بعضی جاها زشتولی من با اخلاقش اوکی بودم ♡لیسانس روانشناسی♡
ماه_بانو_۲ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 6712 معلومه ک اینهیون ولی از اینش بدم میومد دیر به دیر لباس جدید میپوشید سنجاق سرشم همیییشه کج بود🤣🤣 😂👍سلیقۀ لباس پوشیدنشو زیاد دوست ندارم.😂مثلا اون لباس که بالاش صورتی کم رنگ و پایینش سبز کمرنگ بود خیلی ترکیب بدی بود!اون لباسش که آخرا تنش بود (کرمی و قهوهای) خوب بود.
mj4555 عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 7432 دونگی دلنشین تره اینهیون خوشگلتر جانگ شبیه گرازه خدایا توبه از دست تو گراز چیه😂😂😂😂 چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد😍💚
یروزخوبیروزبد عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 1627 😂👍سلیقۀ لباس پوشیدنشو زیاد دوست ندارم.😂مثلا اون لباس که بالاش صورتی کم رنگ و پایینش سبز کمرنگ بود ... اتفاقا دیشب داشتم میگفتم چه ارتباطی بین این دو رنگ دیدن ک باهم استفادش کردن😆 ♡لیسانس روانشناسی♡
izenit عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2354 همونی که آخر سریال میاد دیگهکم سن و سال ترهوقتی جانگ میمیره به جاش ملکه میشه اره خیلی رو مخم بود همه جوره نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
maaaah1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 852 ولی من هیچوقت نتونستم با شخصیت دونگی کنار بیام ❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️
ماه_بانو_۲ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 6712 وااای آره منم ازش خوشم نمیاد 😂هعی هروکر راه میندازه با اون امپراطور منم جای جانگ بودم کلشو میکندم � ... امپراتورم یه کارایی میکنه آدم حرصش میگیره! میرفت پیش ملکه و جانگ هی از دونگی میگفت! یعنی چی آخه؟!😂البته اصولا ملکه اینهیون باید کلۀ خود جانگم میکند، چون زن اول، اینهیونه، جانگم بعدا اومده.😂
maaaah1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 852 امپراتورم یه کارایی میکنه آدم حرصش میگیره! میرفت پیش ملکه و جانگ هی از دونگی میگفت! یعنی چی آخه؟!😂ا ... اونجایی که واسه جانگ مراسم گرفته بود بعد دونگی رو احضار کرد که اونم بیاد خیلی حرصم گرفت من ❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️
عطر_دلتنگی_ عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 5647 😂👍سلیقۀ لباس پوشیدنشو زیاد دوست ندارم.😂مثلا اون لباس که بالاش صورتی کم رنگ و پایینش سبز کمرنگ بود ... وای چه جالب اتفاقاً برعکس من عاشق اون لباسش بودم😂🤤