2777
2789
عنوان

چال جوش

128 بازدید | 17 پست

سلام دخترا.رو لپم جای جوش مونده همش به خاطر حرص و استرس کنکور😔😔😔ترووووخدا هر روشی که جواب میده رو بگین و ناامیدم نکنین.فقط راه حل بدین خیلی غصشو میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۱۳ تا خال برداشتم

یکیش چال موند

۳ ماهه😭😭😭

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

لیزر چی؟ خطر نداره؟

نمیدونم من انجام ندادم میگم دیگه تو اینستا دیدم خبر ندارم از خطرناک بودن یا اینکه اصلا چیه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
منم ۱۳ تا خال برداشتم یکیش چال موند ۳ ماهه😭😭😭

عزیزم من یه خال داشتم اونو برداشتم پزشک یه پماد داد واقعا گرون بود خیلی حجمش کم بود ولی هزینه ش بالا بود ولی تا دو هفته بعد از خالبرداری که مصرف کردم کامل جای خال رو خشک کرد و الان اصلا جاش نیست

براتون ترمیم کننده تجویز نکرد پزشک تون؟

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
عزیزم من یه خال داشتم اونو برداشتم پزشک یه پماد داد واقعا گرون بود خیلی حجمش کم بود ولی هزینه ش بالا ...

عزیزم گفت ۳ روز اول زینک اکساید

بعد آلفا

همش خوب شدن

جز یکیش 🥲🥲🥲🥲🥲

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

عزیزم گفت ۳ روز اول زینک اکساید بعد آلفا همش خوب شدن جز یکیش 🥲🥲🥲🥲🥲

نمیشه برید پیشش؟ من اصلا زینک و اینا نزدم از همون ثانیه ی اول اون پماد رو تجویز کرد گفت فقط از اون بزن

برو پیشش شاید حالا بتونه یه کاری کنه

نمیشه برید پیشش؟ من اصلا زینک و اینا نزدم از همون ثانیه ی اول اون پماد رو تجویز کرد گفت فقط از اون ب ...

عزبزم میخواستم ۲۵ دی برم

بعد ک از ۱۸ ام این اتفاقات فعلا دست نگه داشتم

البته دکتر نبود تجربی کار میکرد ولی خب خیلی خال برداشته نصف شهر رو او خالاشو برداشته

از ۱۳ تا ۱۰ تا کامل رفته و راضیم

۲تاش برگشت

یکی شم اونجوری شد

میرم پیشش

البته گفت مزو میکنم خوب میشه ولی حس کردم اصلا دلسوز نیست

باز بیام برا مزو هم پول بدم هیچی ب هیچی

البته کم معلومه ها ولی خببببب

عزبزم میخواستم ۲۵ دی برم بعد ک از ۱۸ ام این اتفاقات فعلا دست نگه داشتم البته دکتر نبود تجربی کار می ...

اره دیگه وقتی میگه مزو یعنی یه چاه پیدا کرده برای گرفتن پول

نشنیدم تا حالا مزو تاثیری برای جای خال و این حرفا داشته باشه حالا لیزر رو بگی اون یه حرفیه

ای کاش پیش پزشک میرفتی پزشک لایه های پوست رو میشناسه تمام خال ها رو نوع شو همه چیزو بهتر از یه تجربی میدونه

و عمیق میسوزونه طوری کع ریشه محو شه و دیگه برنگرده

تو این کارا فقط باید پیش پزشک رفت چون تبحر پنجاه درصد کاره پنجاه درصد دیگه علمه اینه اشنا باشه با بافت های پوست

اره دیگه وقتی میگه مزو یعنی یه چاه پیدا کرده برای گرفتن پولنشنیدم تا حالا مزو تاثیری برای جای خال و ...

حالا من داداشم خیلی حساسه زنگ زده بودش بهش گفته بود شوهرشم خلاصه خیلی ترسونده بود

اون جا ک رفتم هیشکی رو نمیبرد پیش متخصص پوست ولی منو برد خال هامو نشون داد دکتر ک تایید کرد برداشت توی کلینیک کنار دکتر متخصص پوست اینکارو میکنن بی درو پیکر بود ک من نمیرفتم...

کارش خوله برا دوستمم برداشته بود

این خالی ک چال شده عمیق تر از بقیه بود

ولی صورتم خیلی باز تر شده اصلا نمی دونم قبلش چجوری ب صورتم نگاه میکردم 😂😂

سال بعد احتمالا برم تبریز اونجا میرم پیش ی کسی اون خوبه

البته عزیزم خال رو هر چقدر عمیق ورداری ک باز ۱۰۰ درصد نیست

خودشم گفت ممکنه بعصی رنگ دانه ها برن زیر پوست بعد دوباره میان بالا بازم بیا بردارم انگار باقی مانده رنگ دانه هاست

اینارو وردارع دیگه چیزی نمیمونه عکسشو دارم بزا بفرستم نمیدونم مباد یا نه 😂🤦🏻♀️

...@niloofar_27