۴۲۵۱ مدیر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 121 عنوان چال جوش | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 17 پست سلام دخترا.رو لپم جای جوش مونده همش به خاطر حرص و استرس کنکور😔😔😔ترووووخدا هر روشی که جواب میده رو بگین و ناامیدم نکنین.فقط راه حل بدین خیلی غصشو میخورم 1404/10/26 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 12783 خب بازم خوبه بنظرم هنوز زوده ترمیم کننده استفاده کن تا این جایی که مونده هم بره کلا اره بینم چی میشه حالا اون ۴۰ روز برا ۱۰ آذر بود الان از اینم حتی کمتره ۱ آبان برداشته بودم میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
۴۲۵۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 121 فقط با لیزر اینا خوب میشه منم جای جوش دارم چال شده برا توام زیاده؟؟؟خیلی چال نشده ولی پوستم صاف نیست.فرورفتگی متوسط داره.خیلی غصه میخورم پوستم خوی بود قبلا
پروانه___رنگارنگ عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 4862 برا توام زیاده؟؟؟خیلی چال نشده ولی پوستم صاف نیست.فرورفتگی متوسط داره.خیلی غصه میخورم پوستم خوی بود ... دوطرف صورتم هست تقریبا زیاده🥲برای منم خیلی عمیق نیست جاش ولی خب به جز لیزر باهیچی خوب نمیشه لیزرم خیلی گرونه🥴