2777
2789
عنوان

فردا میخوام برم دیت بیاین

352 بازدید | 38 پست

بچه ها من فردا میخوام برم دیت ، بار سومه هنوز داریم آشنا میشیم ، بعد من قبلا که میخواستم با یکی آشنا بشم به مادرم گفته بودم دارم میرم با یکی آشنا بشم و گفت باشه ( شدم و ۵ ماه هم باهاش تو رابطه بودم و مادرمم خبر داشت سر یه خط قرمزی که داشتم و رد کرد بهم خورد)

الان میخوام فردا برم ولی نمیخوام به مادرم بگم حس میکنم بزار کامل آشنا بشم و بعد بگم بهتره ، فقط یه مشکلی هست

از تغییر مسیر ناگهانی زندگیم راضیم 🥰به دنبال ارتقا و سبک زندگی سالم....💅🏻✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلم اینه من هر جا بخوام برم مادرم ریز ریز جزئیات و میپرسه( دو دفعه ی قبلی بین کلاسای دانشگام رفته بودیم کافه ) و خب نمیدونم برای فردا چی بگم به مادرم

آدمی هم نیستم هر روز بیرون باشم خیلی کم میرم بیرون، و ۹۹ درصد با دوستام میرم و مادرمم اینو میدونه

بنظرم به مامانت بگو اگهانقدر رفیقه باهات ، اینجوری بیشتر میتونه تو شناخت پسره کمک کنه بهت

والا رفیق که نمیشه گفت ، یه کم هم سنتیها ولی خب برادران که ازم بزرگتره تو آشنا میره دیت به مادرم نمیگه

مشکلم اینه من هر جا بخوام برم مادرم ریز ریز جزئیات و میپرسه( دو دفعه ی قبلی بین کلاسای دانشگام رفته ...

بگو با یکی از دوستاتی به دوستتم بسپر کجا میری و اینا چون دیت اوله تو این اوضاع مراقبت خوبه

اگر خوب پیش رفت با خانواده صحبت کن به مامانت بگو اصلا بگو امروز که با فلانی بیرون بودم با ایشون اشنا شدم

Your eyes, my sea

مشکلم اینه من هر جا بخوام برم مادرم ریز ریز جزئیات و میپرسه( دو دفعه ی قبلی بین کلاسای دانشگام رفته ...

بگو داری با دوستات میری

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

اگه اینطوری حس میکنی اشکال نداره ولی به یکی دو نفر بگو که حواسشون باشه

اره عزیزم اونو که میگم

نمیدونم چجوری به مادرم بگم برم بیرون که شک نکنه