2777
2789
عنوان

مگه ممکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 23 پست
به شکل کلی جایگاه اجتماعی معلم که کارمند از کارگر بالاتره چه در بخش خصوصی چه دولتی

عزیز جایگاه اجتماعی رو پول تعیین میکنه

پول داشته باشی همه دورتن و جایگاهتم بالاعه

نداشته باشی تنها میمونی و جایگاهی هم نداری

🦕Dreaming of happier days to come

کارگر که میگی انواع کارگر داریم. مثلا یه نفر هست تو زمینه ی بتن و این چیزا کار میکنه ده تا معلم با ه ...

درسته ، کارگرا زحمت کشن و تو کشورای دیگه بیشتر می گیرن ولی منظور من از لحاظ تراز ، جایگاه و موقعیت اجتماعی شغل بود ، طرف درس خونده نباید حقوقش از کارگر کمتر باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز جایگاه اجتماعی رو پول تعیین میکنهپول داشته باشی همه دورتن و جایگاهتم بالاعهنداشته باشی تنها میم ...

پول هم از یک شغل بالا که جایگاه اجتماعی بالاتر داره میاد

پول هم از یک شغل بالا که جایگاه اجتماعی بالاتر داره میاد

گلم حقوق معلم تازه کار الان بین 14 الی 15 هستش

هر سال 2 تومن میاد روش . خودت حساب کن دیگه با این وضع تورم این مقدار پول شاید کفاف یه نفر مجرد رو بده فقط

خب خب اینکه باید بالاتر باشه و ... کاری نداریم الان حقوق معلم جز حقوق های پایینه

باید درست بشه یک کارزار اگه معلما بزنن خوب میشه ، اخه با عقل جور در نمیاد تو بعضی از کشورا حقوق معلم در حد مهندس دکتره!! مگه میشه یک آدم بیسواد یا کم سواد حقوقش از یک فرد تحصیل کرده کارمند بیشتر باشه

گلم حقوق معلم تازه کار الان بین 14 الی 15 هستشهر سال 2 تومن میاد روش . خودت حساب کن دیگه با این وضع ...

خیلی کمه ، یک کارگر روزمزد الان ۷۰۰ می گیره و ماهی ۱۶ یا ۱۷

باید درست بشه یک کارزار اگه معلما بزنن خوب میشه ، اخه با عقل جور در نمیاد تو بعضی از کشورا حقوق معلم ...

دلت خوشه ها

هر کی از معلما اعتراض کنه خیلی زود صداش میکنن بره گزینش و تعلیق میشه. اون چندرغازم دیگه نمیتونه بگیره. اکثرا هم شغل دوم ندارن که. اگه حقوق نگیرن باید برن بمیرن. برا همین کسی معمولا از ترسش چیزی نمیگه. عزیزم از دور نگاه میکنی اینطور فکر میکنی. معلمی چه دانشگاهش چه سرکارش همش انگار حکومت نظامیه و خیلی تحت فشار ان کلا

دلت خوشه هاهر کی از معلما اعتراض کنه خیلی زود صداش میکنن بره گزینش و تعلیق میشه. اون چندرغازم دیگه ن ...

اگه یک فرد عادی کارزار بزاره و جزو معلما نباشه شاید شدنی باشه!!