2777
2789
عنوان

مگه ممکنه

129 بازدید | 23 پست

پیرو تاپیک قبلی در مورد فرهنگیان میخوام بیشتر توضیح بدید که چرا فرهنگیان و معلمی خوب نیست؟ اگه یکی عاشق این کار باشه چی؟ مزایایی که داره شامل رسمی بودن ، امنیت شغلی ، دستمزد ، خوابگاه ، غذا و بیمه برای دانشجو هستش و بزرگترین ایرادش میزان حقوقشه؟ مگه ممکنه یک کارگر بیشتر از معلم حقوق بگیره؟ کارگر از کارمند بیشتر می گیره؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه چقدر دانشجویید که به حقوق دانشجویی و غذا و خوابگاهش دلتون خوش باشه

بله خیلی کارگرا حفوق شون بیشتر از معلم هاست

البته که ساعت کاری معلم ها کمتره و اینجوری بخوایم حساب کنیم باز برد با معلم هاست ، ولی اقایون مسلما دنبال حقوق هستن نه ساعت کارب کمتر

نه والا حقوقش کم نیستمن هر معلمیو دیدم ماشین زیرپاشهر روز یک تیپ یک رنگ مو

آره خب ولی من دیدم میگن ۱۷ میلیون حقوقمونه!! اونا حتما تو دانشگاه درس میدن ، جزو هیئت علمین یا سابقه کارشون بالاست

مگه چقدر دانشجویید که به حقوق دانشجویی و غذا و خوابگاهش دلتون خوش باشه بله خیلی کارگرا حفوق شون بیشت ...

درسته ولی اگه مقایسه بکنی با بقیه دانشجوها در بقیه دانشگاه ها بهت فشاری راجع به شهریه نمیاد!! قطعا باید حقوقش بالاتره باشه چون موقعیت اجتماعی معلم از کارگر بالاتره!! چطور ممکنه یک کارگر از معلم بیشتر بگیره

کارگر هر کسیه که برای دولت کار نمیکنه

دلیل بر جایگاه پایین نیست مثلا مهندس توی یه کارخونه کارگر حساب میشه

پرسنل ادارات خصوصی و کارخونه ها

بخش های خصوصی و مطب ها و داروخانه ها

نه معلم معمولی.بشنو باورنکن

معلم هایی که خیلی سطح بالا مبچرخن شغل دوم دارن یا از خانواده تامینن یا هردو کارمندن

مثلا معلمی که پدرش طلافروشی داره پ عصرا اونجا مشغوله میشه بگی از ۱۵ میلیون معلمیش داره خیلی سطح بالا زندگی میکنه؟

کارگر هر کسیه که برای دولت کار نمیکنه دلیل بر جایگاه پایین نیست مثلا مهندس توی یه کارخونه کارگر حساب ...

به شکل کلی جایگاه اجتماعی معلم که کارمند از کارگر بالاتره چه در بخش خصوصی چه دولتی