2821
2789
عنوان

معشوقه

247 بازدید | 27 پست

هعی همه یا درگیر دوست پسرا شونن یا درگیر کراش

بعد من هنوز تو فکر اونی هستم که دو سال باهاش بودم و الان یک ماه و نیمه از هم جدا شدیم اصن نه زنگی نه پیامی نه خبری هیچی

اخه چطور میشه مردم انقدر بی احساس میشن پس اون همه خاطره و کادو رد و بدل کردن اون همه عشق و علاقه چی میشه؟ خسته شدم دیگه 😞

هیچ کس مهم تر از خودت نیست

ایشالا درست بشه و آدم درست زندگیت سر راهت قرار بگیره عزیزم..

من هیچوقت برای آدمهای زندگیم حتی برای اونهایی که لیاقتش رو نداشتن کم نذاشتم، من همه تلاشم رو کردم تا اونی که بعدها به گذشته فکر میکنه و حسرت میخوره من نباشم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تازه یکماه و نیمه من سه ماهه کات کردم کم کم عادی میشه ولی عمق وجودت هنو بهش فکر میکنه

اصن هر کاری میکنم نمیتونم فراموش کنم تازه بدیش اینه همسایمونه هر روز میبینمش

طرز نگاهش بهت چجوریه؟انگار اونم حس داره؟از نگاهش میتونی بفهمی

خیلی سرده

روز اخر میگفت دیگه نمیخوام تو ذهنت باشم بزار کلا همه چی تموم شه حتی میگفت دوستی معمولی هم نداشته باشیم

من ۲۳اون ۳۰با یه دختره رفته بود بیرون به من نگفت

اها منم حساسم روی ارتباطش با دخترای دیگ،ولی پارتنر منم خیلی پنهون کاری میکرد اخلاق هم نداشت بشدت عصبی بود توی عصبانیتش توهین میکرد آروم میشد هم معذرت خواهی نمیکرد همش میگف خودت مقصری ولی کم کم اون شورو علاقه از بین رفت هردوطرف سرد شدیم رابطه ۳ ساله کات شد ۳ماهه جداشدیم گهگاهی دلتنگی اذیتم میکنه مثل شنیدن یه اهنگ خاص،جاهایی که باهم رفتیم،ولی دیگ فایده ای نداره برنمیگردیم بهم

اها منم حساسم روی ارتباطش با دخترای دیگ،ولی پارتنر منم خیلی پنهون کاری میکرد اخلاق هم نداشت بشدت عصب ...

وای پس منو تو خیلی هم دردیم🥲

اره منم حس میکنم رابطه مون واسه همیشه تموم شد

وای پس منو تو خیلی هم دردیم🥲اره منم حس میکنم رابطه مون واسه همیشه تموم شد

ما توی این ۳ سال صدبار کات کردیم و برگشتیم ولی اینبار دیگه ولقعی جداشدیم چون نهایت جداییمون ۲۰ روز بیشتر نمیشد الان ۳ماه ونیم تقزیبا دیگ سراغ همو نگرفتیم

2825
2823
2791
2779
2792