2821
2789
عنوان

معشوقه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 27 پست
ما توی این ۳ سال صدبار کات کردیم و برگشتیم ولی اینبار دیگه ولقعی جداشدیم چون نهایت جداییمون ۲۰ روز ب ...

ما یه بار چهار ماه باهم بودیم بعد هشت ماهر برگشت ابن دفعه دوسال موندیم

چند بار سر یه سری چیزا باهاش دعوا کردم نمیذاشت رابطمون به جدایی بکشه

حتی یه بار بهم گفت برو دو سه روز استراحت کن اروم شدی بیا

نمیدونم چرا یه دفعه همه چی به هم ریخت اصن همه چی از هم پاشید خیلی دلم شکست با این که هنوز دوستش دارم امیدوارم کارما شو پس بده

هیچ کس مهم تر از خودت نیست

ما یه بار چهار ماه باهم بودیم بعد هشت ماهر برگشت ابن دفعه دوسال موندیمچند بار سر یه سری چیزا باهاش ...

الهی عزیزم ،منم خیلی اذیتم کرد از تهدید بگیر تا فحش و بدو بیراه داد دوسش داشتم که تحمل کردم اخلاق های بدش و چشمم و به روی بدی هاش بستم،ما رابطه کامل هم داشتیم شما چی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط امیدوارم درد بکشن از نظر روحی من همیشه ته دلم میگم امیدوارم درد دوری و دلتنگی نابودش کنه و من دی ...

اخ اخ منم چند روزه دارم به همین فکر میکنم 😅

من حس میکنم یکی دیگه رو جایگزین من کرده همش میگم ایشالا خبر بدبختیش به گوشم برسه

خیلی اذیت شدم از ۵۴ کیلو رسیدم به ۴۷کیلو خیلی غصه خوردم تو این چند وقت

اخ اخ منم چند روزه دارم به همین فکر میکنم 😅من حس میکنم یکی دیگه رو جایگزین من کرده همش میگم ایشالا ...

😔درکت میکنم هفته اول جدایی همش با گریه و بدخوابی و تنهایی میگذره کم کم بخودت میگی بیخیالشم ارزش نداره باز اون ته ته های وجودت میگه نههههه هنوز دوسش دارم دلتنگشم،لعنتی عشق چیز بدیه،درد بی درمونیه

😔درکت میکنم هفته اول جدایی همش با گریه و بدخوابی و تنهایی میگذره کم کم بخودت میگی بیخیالشم ارزش ندا ...

دقیقا دیشب هی قیافش میومد جلوی چشمم هی میگم ولش کن اون دیگه رفته اون الان با یکی دیگس بعدش اعصابم خورد میشه 😂 بعد دوباره سر خودمو گرم میکنم تا میام اهنگ گوش کنم یادم میاد اون موقع که اینترنت بود همش تو اینستا چکش میکردم

الان از وقتی نت ملی شده خیلی بهتر شد چون دیگه بهش دسترسی ندارم ولی خب همین که همسایه هستیم خیلی بده

دقیقا دیشب هی قیافش میومد جلوی چشمم هی میگم ولش کن اون دیگه رفته اون الان با یکی دیگس بعدش اعصابم خو ...

درکت میکنم عزیزم چون منم گذروندم این دوران رو،ولی کم کم باید کنار بیایم،متاسفانه مردها مثل ما زنها نیستن خیلی فکر نمیکنن تجدید خاطره نمیکنن چون وقتشون هم پر تره و دوستان زیادی دارن بیشتر وقتشون بیردن هستن زودتر فراموش میکنن،ولی ماها چون خونه ایم و بیشتر وقتمون تنهاییم همش فکر میکنیم و غصه میخوریم

درکت میکنم عزیزم چون منم گذروندم این دوران رو،ولی کم کم باید کنار بیایم،متاسفانه مردها مثل ما زنها ن ...

اره دقیقا

همینا باعث میشه که دوست داشتنشون زود گذر شه

واسه همین با خودم عهد کردم دیگه تو رابطه نرم چون مطمعنم که دیگه نمیتونم دل ببندم همش این پسره میاد جلو چشمم

اره دقیقا همینا باعث میشه که دوست داشتنشون زود گذر شهواسه همین با خودم عهد کردم دیگه تو رابطه نرم چو ...

فقط گذر زمان همه چیز رو حل میکنه خودتو سرگرم کن با فیلم و سریال و کتاب و کارو ورزش جوری بشه که شب خسته سرتو بزاری و بخابی وقت نداشته باشی فکر کنی نت ملی شد یجورایی خوبشد چون منم زیادی چک میکردمش الان بیخیالم

فقط گذر زمان همه چیز رو حل میکنه خودتو سرگرم کن با فیلم و سریال و کتاب و کارو ورزش جوری بشه که شب خس ...

روزا سرکارم شبا فیلم نگاه میکنم

چه قدر شباهت داریم به هم😂

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز