2777
2789
عنوان

حماقت

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 87 پست
همین اولش جوری رفتار کرد که انگار هیچکی بهشون قرض نمیده، همشم میگفت دعا کن بمیرم،تو فکر خودکشی هستم ...

عزیزم اشکالی نداره، فدای سرت. چون آدم مهربونی بودی بهش اعتماد کردی و نخواستی خودشو از بین ببره ولی از این به بعد لطفا دیگه به هیچ عنوان بهش پول نده. متاسفانه خیلی افراد تو فضای مجازی با مظلوم نمایی یا داستان های ساختگی میان دیگران رو فریب میدن. این مال امروز و این سالها هم نیست، از خیلی سالها قبل بوده و هست. من جای شما بودم شاید حای ازش میخواستم پس بده، ولی به نظر میرسه با توجه به اینکه عذاب وجدان میگیری و اونم میخواد سو استفاده کنه، اگه دوباره باهاش هم کلام بشی ممکنه بخواد با عذاب وجدان دادن بهت دوباره ازت پول بگیره، پس بهترین راه قطع ارتباطه. فکر کن صدقه دادی.

امتحانش کن بگو بخاطر مشکلات نیاز به پول داری ببین خودش میده بهت حتی مبلغ ناچیز واینو بدون تو تاعید پ ...

میدونی من فک کردم این اولین باره اونم بخاطر بیماری های پدر مادرش به این روز افتاده که عزت نفسشو از دست بده و از یکی تو مجازی درخواست پول کنه،در حالیکه اون آخرا خودش بهم گفت یه بار تو اینستا با یه بازیگر مرد وقتی هنوز فالوراش کم بود چت میکردم تقریبا مث دوست بودیم بعد چون حقوقمو هنوز نداده بودن ازش یکم تا سرماه پول قرض خواستم نداد،

اونجا بود که فهمیدم این پسره عادت به گدایی داره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه مجبوری بهش پول بدی خب نده و هر چه زودتر این رابطه رو تموم کنم دختر...چقد تو ساده ای معلومه داره ...

رابطه رو تو آذر تموم کردم،ولی من مشکل روحی دارم اگه به قولم عمل نکنم عذاب وجدان میگیرم.

اون آقا سرت رو کلاه گذاشته الان هم دیگه تمامش کنقول دادم بهش بدم یعنی می خوای به این احمق بودن ادامه ...

اخه ببین اون تو جمع خصوصی بازی با دوستاش که حرف میزد معلوم بود مشکل مالی داره و فهمیدم یه چیزایی رو راست گفته

میدونی من فک کردم این اولین باره اونم بخاطر بیماری های پدر مادرش به این روز افتاده که عزت نفسشو از د ...

همیشه آدمهای نیازمند مستقیم درخواست کمک نمیکنن

او گفت امروز همان روزیست که همو گم میکنین قبل گم کردنت امیدوارم هرصبحت زیبا وهر شبت بخیر باد گل من ثانیه های باتو بودن جز با یاد تو نگذشت امیدوارم هر روزت باشادی بگذره وهیچوقت احساس تنهایی نکنی به قول او هیچ کس تورا اندازه من دوست نخواهد داشت تکرار نشدنی من با تمام شدنم خیلی ها به آرزوی خود رسیدند مرا بیامرز وببخش که تو مهربانترینی

اللن که حماقتتو فهمیدی دیگه تمومش کن . عذاب وجدان چی؟ مگه مسئول هزینه همه تو هستی؟ هر کسی هم نداره ت ...

میدونی واسه عمل چشم باباش که ازم پول خواست من بهش گفتم از مددکاری بیمارستان کمک بگیرید کمکتون میکنن،بعد گفت ما قبلا واسه برادر زاده هام که مریضن تو یه پیج خیریه اینستا درخواست کمک دادیم و داشت پول جمع میشد که فامیلامون رفتن به صاحب پیج گفتن اینا پولا رو خرج چیزای الکی میکنن بهشون ندید اون پیجم اول یکم پول داد ولی بعد قطع کرد،

من بهش گفتم ینی میگی فامیلاتون میرن به بخش مددکاری بیمارستان هم اینارو میگن که اونا بهتون کمک نکنن؟ گفت اره ممکنه،شهرمون کوچیکه

رابطه رو تو آذر تموم کردم،ولی من مشکل روحی دارم اگه به قولم عمل نکنم عذاب وجدان میگیرم.

اصلا عذاب وجدان نداشته باش اصلا چون الان اون داره همزمان با دخترای دیگه همین کار رو میکنه قطعا و به شما میخنده

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
میدونی واسه عمل چشم باباش که ازم پول خواست من بهش گفتم از مددکاری بیمارستان کمک بگیرید کمکتون میکنن، ...

خودت پول از کجا میاری که بهش میدی

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
فک نکنم دخترای دیگه مث من انقد احمق باشن

پس تو هم احمق نباش لطفا

فک نکنم دخترای دیگه مث من انقد احمق باشن

چقدر رفتارات برام عجیبه

میدونی این آدم دروغگوئه

میدونی بدون عزت نفسه

میدونی کارشون همینه خانوادگی

میدونی واقعا به این پول برای درمان نیاز نداره

میدونی پول برنمیگرده

هیج ضمانتی برای پرداخت هم نداری

خودت هم تحت فشاری

اما بازم داری ادامه میدی

خواهر قشنگم شما بچه نیستی که گول خورده باشی حتما مشکلی داری برو پیش مشاور

🖤 
ماهونمه،همون پول تو جیبیم

پدر مادرت برای تو پول میدن نه اون پس نده

او گفت امروز همان روزیست که همو گم میکنین قبل گم کردنت امیدوارم هرصبحت زیبا وهر شبت بخیر باد گل من ثانیه های باتو بودن جز با یاد تو نگذشت امیدوارم هر روزت باشادی بگذره وهیچوقت احساس تنهایی نکنی به قول او هیچ کس تورا اندازه من دوست نخواهد داشت تکرار نشدنی من با تمام شدنم خیلی ها به آرزوی خود رسیدند مرا بیامرز وببخش که تو مهربانترینی