2777
2789
عنوان

حماقت

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 87 پست
از کجا مطمئنی دروغ نمیگه؟ الکی مظلوم نمایی کرده پیشت ک پول بگیره ازت

مطمئن که نیستم ولی تو جمع بازی جلوی دوستای مجازیش دیدم که به اونام از دوتا مریض داشتنش و فشار مالی میگفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیزم اولا عذاب وجدان رو کسی باید بگیره که داره از سادگی و مهربونی شما سو استفاده میکنه! یعنی تو این دنیا هیچ دوست و آشنایی نداره بهش کمک کنه؟ فقط شما رو از مجازی پیدا کرده، اونم برای کمک بلاعوض! در حالی که حتی شماره تماسش رو نداری و حتی نمیدونی اصلا راست میگه یا دروغ! بعدم حتی خود خدا هم راضی نیست شما وقتی خودت در فشار و عذابی بخوای به یکی دیگه کمک کنی. اصلا عذاب وجدان نداشته باش و هرچه سریع تر ارتباطت رو قطع کن

کار که میکرد ولی اگرم مشکل داشت نباید از من درخواست میکرد،مثلا به من گفت بجز داییم هیچکس به ما پول ق ...

امتحانش کن بگو بخاطر مشکلات نیاز به پول داری ببین خودش میده بهت حتی مبلغ ناچیز واینو بدون تو تاعید پول بدی بعد فقط عادتتش میدی برای تکیه به دیگران

او گفت امروز همان روزیست که همو گم میکنین قبل گم کردنت امیدوارم هرصبحت زیبا وهر شبت بخیر باد گل من ثانیه های باتو بودن جز با یاد تو نگذشت امیدوارم هر روزت باشادی بگذره وهیچوقت احساس تنهایی نکنی به قول او هیچ کس تورا اندازه من دوست نخواهد داشت تکرار نشدنی من با تمام شدنم خیلی ها به آرزوی خود رسیدند مرا بیامرز وببخش که تو مهربانترینی

مگه مجبوری بهش پول بدی خب نده و هر چه زودتر این رابطه رو تموم کنم دختر...چقد تو ساده ای معلومه داره سو استفاده میکنه

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
دوست عزیزم اولا عذاب وجدان رو کسی باید بگیره که داره از سادگی و مهربونی شما سو استفاده میکنه! یعنی ت ...

همین اولش جوری رفتار کرد که انگار هیچکی بهشون قرض نمیده، همشم میگفت دعا کن بمیرم،تو فکر خودکشی هستم و از هزینه های درمان خسته شدم و فلان،منم رو حساب اینکه این تو اون بازی بین کاربرا محبوب بود و چندساله اونجاست بهش اعتماد کردم

چمیدونم شاید من مشکل روحی دارم

نمیدونم لابد زیاد دلرحمی چیزی هستی؟ اونم فهمیده داره ازت سوءاستفاده میکنه عزیزم. بهش بگو نمیتونی پول بدی بهش و دیگه ام باهاش ارتباط نداشته باش.

~عین چسب بچسب به رویاهات^^

مطمئن که نیستم ولی تو جمع بازی جلوی دوستای مجازیش دیدم که به اونام از دوتا مریض داشتنش و فشار مالی م ...

اللن که حماقتتو فهمیدی دیگه تمومش کن . عذاب وجدان چی؟ مگه مسئول هزینه همه تو هستی؟ هر کسی هم نداره تو بیمارستان قسمت مددکاری هست کمکشون میکنن

از تو داره سو استفاده میکنه

دوست عزیزم اولا عذاب وجدان رو کسی باید بگیره که داره از سادگی و مهربونی شما سو استفاده میکنه! یعنی ت ...

البته من اون آخرا شمارشو گرفتم و داد، اما بعدا پاک کردم.

خیلیییی اشتباه کردی اما بزار پای تجربه دیگه ام تکرار نکن و ساده نباش اونم بلاک کن چون عمرا دیگه ...

شاید اگه میگفتم قرض باشه پس میداد،دفعه اولم اون گفت قرض میخوام من گفتم بلاعوض باشه،، ولی انقد که میگفت دعا کن بمیرم بعد باز ممکن بود دلم بسوزه بگم بلاعوض باشه، آره خیلی تجربه ها به دست آوردم،دیگه هیچوقت تو زندگیم کامل به کسی اعتماد نمیکنم اونم مجازی.