2777
2789
آره آره😁😁

اسیویل 🚫🚫🚫

بعد کلی از اتاق درخواست پول و لباس و خوراکی و ... میکنن خلاصه عشق و حال میکنن ولی مشکلی که دارن اینه که بچه دار نمیشن تا یروز زنه میره و از اتاق یه بچه میخواد و یه بچه بهش میده اتاق

توی همین حین مرده متوجه میشه هر چیزی که توسط اتاق ساخته شده فقط توی خونه میتونه ماندگار باشه و به محض اینکه از در خونه خارجش کنی پیر میشه و فرسوده میشه و پودر میشه در نهایت ؛ ولی چون بعد از اینکه بچه رو خلق کرده بودن اینو فهمیدن و به بچه خیلیم وابسته شده بودن گرفتار شدن دیگه

مثلا زنه نمیدونست این موضوع رو و بچه رو برد تو حیاط برای هواخوری و یدفعه دید نوزاد بزرگ و بزرگتر شد و رسید به سن ۶ سالگی و دیگه آوردنش توی خونه و حبسش کردن

بچه هم هی میگفت میخوام برم بیرون میخوام ببینم کمپینگ چجوریه و ... زنه بهش میگفت دنیای بیرون جرم داره تو اینجا در امان هستی

از اونطرف مرده از طریق یه مردی که سالیان پیش اونحا ساکن بوده و الآن توی تیمارستانه فهمید هر چیزی که میخواد آزاد شه شرطش اینه که خالقش بمیره و اون تیمارستانیه گفت اگر میخوای بچه آزاد شه چون زنت اونو خلق کرده ،زنت باید بمیره

دوست داری باقیشم بگم ؟

اره فیلم اتاق خیلی حالمو بد کرد

ولی عالی بود و واقعی

ولی فیلم دختری در زیر زمین و فیلم 3هزار و نمیدونم چند روز در زیر زمین، با مختوای مشابه،خیلی حالمو بدتر کرد،دختری در زیر زمین توسط بابااش مورد شکنجه و تعرض قرار میگرفت و 7تام بچه زایید ازش بعد 20 سال حدودا فرار کرد،

ریپلای نزن نمیخونم،مگ اینکه سوال پرسیدم و منتظر جوابم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسوسم کردین برم ببینم

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️

اره از ترسم بروز رسانی هم نمیکنمش اینقدر اپ خوبیه 😂 عاشقشم

اره یاده اون حرف افتادم، میگفتن کاپشن هم شده مثل خونه و ماشین،، هر کی داشته از قبل داشته، از سال های قبل،، الان اینم اونجوری سده هر کی داره از قبل چیزی داره 😅

اسیویل 🚫🚫🚫بعد کلی از اتاق درخواست پول و لباس و خوراکی و ... میکنن خلاصه عشق و حال میکنن ولی مشکلی ...

ااهان،من یه اتاق دیگه روو میگم، چندتا قسمت هست اینی ک میگم دختره تو یه کانکس حبس میشه 7سال و بچه میاره و فرار میکنه به کمک بچش

ریپلای نزن نمیخونم،مگ اینکه سوال پرسیدم و منتظر جوابم

اره فیلم اتاق خیلی حالمو بد کردولی عالی بود و واقعیولی فیلم دختری در زیر زمین و فیلم 3هزار و نمیدونم ...

نمیدونم اینی که شما گفتی و خیلیای دیگه هم گفتن چیه

اونی که من میگم هم اسمش اتاق بود ولی درمورد یه اتاق مرموز بود که عین غول چراغ جادو هر چی میخواستن براشون فراهم میکرد

اسیویل 🚫🚫🚫بعد کلی از اتاق درخواست پول و لباس و خوراکی و ... میکنن خلاصه عشق و حال میکنن ولی مشکلی ...

وای آره

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

دختر این فیلم خیلی غیر قابل پیش بینی بود

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

وای آره

خلاصه زنه که اینو میفهمه خیلی عذاب وجدان میگیره و میزنه بیرون از خونه به قصد خودکشی ولی خودکشی نمیکنه

توی همین حین شوهره چون بچه رو مقصر تمام این ماجراها میدونه ازش بدش میاد و به بچه واقعیت رو میگه که اونو اتاق درست کرده و اونا پدر و مادرش نیستن و چرا نباید بره بیرون و انگار یه حسد و کینه ای توی دل بچه بوجود میاد نسبت به مرده

شب زنه برمیگرده خونه شوهرش میاد پیشش و فک میکردن بچه خوابه شروع میکنن رابطه ولی بچه بیدار بود از لای در داشت نگاهشون میکرد، صبحش یواشکی کلید در رو برداشت و رفت بیرون و وقتی زن و شوهره اومدن دیدن خودشو رسونده به سن حدود ۲۰ سالگی که مثلا بتونه به مادرش نزدیک شه و بجای مرده باشه ولی یهو پسره و مرده درگیر میشن و زنه سرش میخوره به جایی و بیهوش میشه

وقتی بهوش میاد میبینه شوهرش پیششه و بهش میگه آره توی درگیری بچه مرد و من گذاشتمش بیرون خونه و خلاصه زنه میره بیرون و مرده هم دنبالش میره و آرومش میکنه و میبرش توی خونه

قسمت پشم ریزونش اینه که از اونطرف نشون میده که مرده از روی زمین بهوش میاد و پا میشه میبینه هیچکس نیست و میره میبینه در اتاقه قفله و میفهمه پسره زنشو برده تو اتاق 😱😱😱😱

نگو اونطرف اون یارو مرده نیست بلکه پسره س و توی اتاق یه لوپ جدید درست کرده یعنی دقیقا یه بیرون ساخته و یه خونه عین خونه خودشون و خودشم عین مرده کرده بودههههههه

بعد میره سمت مادرش و میخواد بهش نزدیک شه ولی زنه نمیذاره یهو از دهنش در میره میگه : نگران نباش دیدم تو و بابا انجامش دادین

یدفعه زنه هم میفهمه داستان چیه و فرار میکنه و پسره دنبالش میره و بزور بهش تجاوز میکنه

خلاصه زنه که اینو میفهمه خیلی عذاب وجدان میگیره و میزنه بیرون از خونه به قصد خودکشی ولی خودکشی نمیکن ...

وای پشماااام تهش چی شد

ببین حالا من دارم تعریف میکنم اینقدر جالبه برات ببین خود فیلم چقدر موضوعش جدید بود

آره خیلی جالب بود

وای پشماااام تهش چی شد

هیچی دیگه مرده خودشو رسوند و زنه و نجات داد و پسره هم دنبالشون بود که دوباره خواست به مرده حمله کنه باهم پرت شدن بیرون و تا پسره خواست سریع برگرده خونه زنه درو قفل کرد و پسره توی حیاط هی التماس کرد و پیر و پیر تر شد و مرد و تجزیه شد

بعد توی سکانس آخر نشون داد که زنه با چشمای قلمبه داره به بی بی چک نگاه میکنه که مثبت شده و فیلم تموم میشه ولی مخاطب میفهمه که از پسره حامله شده و جون پسره مرده اون چیزی که خلق کرده بوده حتی خارج اتاق ماندگار شده