2777
2789
عنوان

روبیکا

159 بازدید | 13 پست

سلام کسایی که روبیکا دارید آیا چت شما درسته برا من هر چی،پیام میخوام بفرستم کنارش،علامت قرمز،میاد لطفت جواب بدید

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بله و ایتا دارم نمیرن حتما روبیکا هم همین طوره

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
نمیشه هیچ جا پیام داد

آخه یه گروه تو روبیکا هست چت میکنن اما پیاما من اینجوریه پ اونا چجوری پیاماشون میا د جواب همدیگه رو هم مسدن

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .
من بله و ایتا دارم نمیرن حتما روبیکا هم همین طوره

بله و ایتا رو میدونم.

اره واسه منم همینطوره فقط میشه فوروارد کرد مثلا از کانال به یک گروه و یا از کانالی برای فرد مطلبی فرستاد.

من از روبیکا خرید کردم پیجش نماد طلایی روبیکا داشت الان پولمو خورده هر چه زنگ میزنم جواب نمیده یا مثلا اولا میگفت باشه میزنم چکار کنم.پشتیبانی روبیکا میشه تماس گرفت؟

اره واسه منم همینطوره فقط میشه فوروارد کرد مثلا از کانال به یک گروه و یا از کانالی برای فرد مطلبی ف ...

پشتبانی چتش بستس ولی شماره داره تماس بگیر حتما جواب میدن

من تا پول دادم که رژیم غذایی برام تنظیم کن دکتر همه جا قطع شده برنامم بدستم نرسید پول کلاس ورزش آنلاین دادم یهو همه چی قطع شد

نمیدونمم تا کی ادامه داره این قطعی ها

پشتبانی چتش بستس ولی شماره داره تماس بگیر حتما جواب میدن من تا پول دادم که رژیم غذایی برام تنظیم کن ...

منم پول زدم به کارت بنده خدا برای بچه هام لباس خریدم اول که نفرستاد تا حالا فرستاده ناقصه و یک پالتو را نفرستاده حالا از اون روز هم نت قطعه یه شماره هم بود دیگه جواب نمیده تازه پیجش نماد روبیکا داشت.

واقعا نمیدونم چکار کنم . به خدا مرفع هم نیستم بتونم از پولم بگذرم پول زحمت کشی و کارگری دادم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز