2777
2789
عنوان

خستمممممممم

183 بازدید | 29 پست

چرا خدا جواب دعاهامو نمیده  بیشتر از چهارساله که منتظر بچم خسته شدم دیگه.بریدم.دوبار ای یو ای کردم.چهاربارم انتقال جنین منفی.مگه چقدر پول داریم خدایااا.چقدر توان داریم..بخدا شوهرم از دست این درمان کردنا استرسی شده و اضطراب گرفته و دارومیخوره.خدایا پس کجایییییییی.دلم کسی رو میخاد که باهاش حرف بزنم گریه کنم خسته شدم از بس تو خودم ریختم هیچ دوستی ندارم .شوهرم ظرفیتش اومده پایین میگم دوماه دیگه بریم دکتر و شروع کنیم.میگه باشه ولی الان حرفش رو نزن.پس با کی حرف بزنم 

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان تو ی امام زاده ام تو دامغان برات دعا کردم ان شاءالله که این امامزاده حاجتتو از خدا میگیره عزیزم 

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

دختر خاله منم ۱۵ سال بچه دار نمیشد و پنج با ر ای وی اف بی نتیجه داشت ای و ای هم ۵ بار و کلی سقط انقدی که دکتر گفته بودش داری بدنتو داغون میکنی تا دکترشو عوض کرد رفت پیش فریبا حیدری کهن مشکلش رو فهمید و عملش کردو بعد ای وی اف کرد براش الان دو تا دختر چشم ابیه ناز داره 

شماهم برو پیشش ان شاالله خدا دامنتو سبز میکنه

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

چقدر امتحانمون میکنه😢نمیدونم با کی حرف بزنم شوهرم حوصله حرفای معمولی نداره چه برسه به حرف از درمان.خدااا منو نمیبینه.هر کسی با من یا بعد من بوده عروسیش بچه دارن.کسایی که ای وی اف کردن میدونن چقدر سخته.چقدر منفی شدن سخته.چقدر سخته پولات برا دکتر بره.یکسالو نیمه از اخرین انتقالم میگذره و درمان نکردم چون پول نداشتم.تنبلی تخمدان دارم و لوله راستم بخاطر عفونت برداشتنش تو عمل چون بدرد نمیخوره.شوهرمم تحرک اسپرمش کمه.دکتر گفته غیر ممکن نیست طبیعی شدنت ولی احتمالش کمه طبیعی بشی.دلم چقدر معجزه میخواد😞😞😞😞😞

انقد گیر نده که بچه بیاد.یه مدت بیخیال شو تا اعصابتون راحت بشه.من ناخواسته باردار شدم.شرایطشو نداشتم.تا روز زایمانم فقط گریه میکردم و نمیخواستم.الانم خیلی اذیت میشم.غریبم هستم.به خدا توکل کن و دلتو بسپار به خودش و حکمتش

انشاالله حل میشه

عاشق خودمم...بوس بوس
إن شاالله ب زودی باردار میشی عزیزم ...من برای هر کسی ک دعا کنم مستجاب میشه ‌.خدا إ نشاالله دل شما و ...

پس لطفا واسه منم دعا کن شغل خوب گیر من و شوهرم بیاد 

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
دختر خاله منم ۱۵ سال بچه دار نمیشد و پنج با ر ای وی اف بی نتیجه داشت ای و ای هم ۵ بار و کلی سقط انقد ...

مرسی عزیزم من تهران نیستم

مرسی عزیزم من تهران نیستم

دختر خالمم نبود برای درمان میرفت