2777
2789
عنوان

خستمممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 29 پست
عزیزم استرس خودش سمه واست ...اول از همه آرامش خودتو حفظ کن و به همسرت آرامش بده ...میدونم خیلی سخته ...

دیکه کار ما از این حرفا گذشته.به شوهرم میگم وسط سیکل حتما همیشه اقدام کنیم نا امیده میگه ول کن نمیشه که طبیعی

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

إن شاالله عزیزم ی کار خوب پیدا کنید .منم برای کار شوهرم ی دعایی کردم خیلی گیرا بود خدارو هزار بار شک ...

مرسی عزیزم 

میشه بید چه دعایی بوده منم انجام بدم

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
انقد گیر نده که بچه بیاد.یه مدت بیخیال شو تا اعصابتون راحت بشه.من ناخواسته باردار شدم.شرایطشو نداشتم ...

خیلی سخته واسه کسی خدا نخاد.هر چیزی نداشته باشی میشه حسرت

خیلی سخته واسه کسی خدا نخاد.هر چیزی نداشته باشی میشه حسرت

الهی بگردم.میدونم سخته

خواهر خودمم بچه دار نمیشد7سال

درعرض 3سال 70میلیون خرج کرد انقد بچه دوس داشت که تو خیابون هر بچه ای میدید گریه میکرد.یه سال بیخیال شد سال بعدش طبیعی باردار شد

عاشق خودمم...بوس بوس
الهی بگردم.میدونم سخته خواهر خودمم بچه دار نمیشد7سال درعرض 3سال 70میلیون خرج کرد انقد بچه دوس داشت ...

آخی عزیزم خدا حفظش کنه

70میلیون چرا اینقدر زیاد