2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ی سری حرفا اینجا جاش نیس...شاید هم کاربریم تعلیق شه البته مهم هم نیس اینجا بیشتر رو مخمه

من که نفهمیدم چی گفتی

ولی اسم کاربریییییت 🤣

دلم برای مارکوس تنگ شده هعییی

ی سری حرفا اینجا جاش نیس...شاید هم کاربریم تعلیق شه البته مهم هم نیس اینجا بیشتر رو مخمه

ماها هیچی نمیدونیم

اما من یچیز بهت میگم تا تهش برو

روزی که جنگ شروع شد دقیقا تاریخی بوده که برای اهریمن قربانی دادن!!!!

توی تاپیک های من فضولی نکن چون همه چیز رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس حرفای ضدونقیض توی تاپیک هام زیاده فقط میخوام برای مشکلم راه حل پیدا کنم وگرنه قصدماین نیست بشینم داستان زندگیم رو تعریف کنم اینجا گوگل هست دیگه ممکنه شناسایی بشیم!با تعلیق شدن تاپیک ها حذف نمیشه وگرنه با خیال راحت صحبت میکردم بعدش تعلیق میشدم مشکلی نبود الان دیگه از یه تاپیک حتی اگر تعلیق بشی اگر شناسایی بشی میرن تمام زندگیت رو میخونن

من که نفهمیدم چی گفتیولی اسم کاربریییییت 🤣دلم برای مارکوس تنگ شده هعییی

آره خودممممم دلم تنگشههه

میگم بابا اینجا زیر نظر سپاهه نمیشه حرف زد میان میکنممون تو گونی😐🤣

اگر این غم تمام شد ، شادی بلدی؟!

میگن دیروز ترامپ قصد داشته بزنه ایران رو😐تا وقتی این حرفا هست وصل نمیکنن

اه این یارو دو قطبی هم یه جور دیگه رو مخمه

کله بور نفهم

خب بیا دیگه یا کلا بگو نمیام

آره خودممممم دلم تنگشهههمیگم بابا اینجا زیر نظر سپاهه نمیشه حرف زد میان میکنممون تو گونی😐🤣

آره واقعا نمی شه چیزی گفت

فقط من می گم مادرشون از حالت پرایوت خارج شده

ماها هیچی نمیدونیماما من یچیز بهت میگم تا تهش بروروزی که جنگ شروع شد دقیقا تاریخی بوده که برای اهریم ...

من تنهام می ترسم یعنی چی

اهریمن یعنی همون ضح... خودمون؟