2777
2789
کش نرفت😐عزیزم امروز زد فرداش گفت نفتش مال منه بعدش گفت میخوام تحریم نفت ونزوئلا رو بردارم بتونم راح ...

از کدوم منبع میگی ک گفته نفتش برای من؟!

استوری چی نت قطعه

اگر این غم تمام شد ، شادی بلدی؟!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از کدوم منبع میگی ک گفته نفتش برای من؟!استوری چی نت قطعه

من پیچش رو دارم تو اینستا عزیرم الان وصل نیست کلا تو همه جا حرف این مریض هست حتی کشتی نفت ونزوئلا که فروخته بود به چین هم جلوگیری کرده بودن که پکن عصبی شده بود الان رسما اعلام میگه نفت ونزوئلا مال آمریکا هست فقط ما حق فروشش رو داریم اصلا قصدش از ونزوئلا مواد نبود نفتش بود مشخصه همه جا دنبال کنید این اخبار ها وجود داره

من پیچش رو دارم تو اینستا عزیرم الان وصل نیست کلا تو همه جا حرف این مریض هست حتی کشتی نفت ونزوئلا که ...

برای مردم خودش خوبه

نه مثل ما ک ی حق طبیعی مونو هم ازمون میگیرن

اگر این غم تمام شد ، شادی بلدی؟!

برای مردم خودش خوبهنه مثل ما ک ی حق طبیعی مونو هم ازمون میگیرن

اون فقط برای منافع آمریکا کار میکنه نه هیچ جای دیگه الانم رسما اعلام کرده گرینلند باید مال آمریکا باشع و ناتو باید سمت ما باشع وگرنه ناتو بدون آمریکا هیچ هست 😐و