2789
امکانش هست چون خانواده هستن خود واقعیشو نشون نده؟

آره امکانش هست ‌. در حضور اونا که حرف نمیزنی جای خلوت برید تمام حرفات بزن و رفتاراش زیر نظر بگیر . بعد اینکه پسر میتونه از بابات اجازه بگیر شماره ات بگیره

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یاد اولین پیاده‌روی با نامزدم افتادم 😅😅..مامانامون بودن اونا نشستن با هم صحبت کنن... ما هم صحبت می ...

انگار اولین بارش بود با یه دختر پیاده‌روی میکنه یا با یه خانم...اولش که اینقد تند میرفت من بهش نمیرسیدم😓😓😓تازه نگاه نمیکرد من پشت سرشم😐😐..الان بهتر شده یاد گرفته😁😁

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
نه نمبشه با خانواده همو شناخت. اتفاقا با دقت بیشتری شناخته میشه. تو خونه هم باشه شما میرید تو اتاق ص ...

صیغه برای اینکه محرم بشیم بریم بیرون که اشنا بشیم اما پدرم به هیچ وجه اجازه صیغه نمیده از این طرف اگه با مادرا بریم شاید خودشو خوب جلوه بده نمیدونم والا

نه عزیزم اصن صیغه نیاز نی.. با همون خانواده ها برید بیرون. و تو خونه اینطور خانواده هم اخلاق طرف رو زیر ذره بین میبرن انتخاب بهتری انجام میدی 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
     واییی عزیزم ... پس همچینم بد نیست    

ولی تو یکی دو جلسه نمیشه شناخت اصلااا و ابدااا...ما چند ماهی زیر نظر خانواده بدون محرمیت میرفتیم و میومدیم تا با هم صحبت کنیم و بیشتر با شخصیت هم آشنا شیم... بعدم که بله برون برای آشنایی با اقوام...ولی تو جلسات اول اصلااا نمیشه شناخت همه چی گل و بلبه...چون طرف میخادت هر کاری برای جلب توجه میکنه به مرور زمان کمتر میشه و خصلتای بد نمایان میشن😐😐

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
ولی تو یکی دو جلسه نمیشه شناخت اصلااا و ابدااا...ما چند ماهی زیر نظر خانواده بدون محرمیت میرفتیم و م ...

درسته پس باید خیلی دقت کنم ... شنبه قراره بیان من عکسشو دیدم اما اون هنوز منو ندیده راستش جلسه اول نمیخایم اصلا باهم حرف بزنیم فقط خانواده ها قراره اشنا بشن

شما هم سنتی بوده خواستگاریتون؟ راضی هستین؟

خواستگاری بله سنتی بود در حال حاضر هنوز نامزدیم بدون محرمیت...زیر نظر خانواده با هم میریم بیرون صحبت میکنیم میگردیم با دوستامون میریم بیرون...تازه بعد از حدود دو سه سال بعضی خصلتای بدشو شناختم...من اشتباه کردم با خانواده اش کم رفت و آمد کردم باید ببینی تو خونه رفتارش با مادر و خواهرش چیه... رفتار پدر با مادرش... دوستاش...خیلی چیزا رو باید بسنجی و در نهایت به این نتیجه میرسی مردا پسربچه هایی هستن که ریش دراوردن 😐😐😐

درسته پس باید خیلی دقت کنم ... شنبه قراره بیان من عکسشو دیدم اما اون هنوز منو ندیده راستش جلسه اول ن ...

بیشتر شنونده باش کمتر صحبت کن...تو جلسات اول همه چیز خوب و عالی به نظر میرسه... انشاءالله هر چی خیره پیش بیاد 🙏...من تا سه چهار جلسه که اومدن و پیشنهاد داده بودن درست صدای نامزدمو نشنیدم فقط گلای قالیو نگاه میکردمن با خودم میگفتم واااییی چه کم رووو😐😐😐...گول خوردم خیلی پررو هس😀😀