بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه خوب و بد دارن...خودمون هم کامل نیستیم...بعضی خصلتای نامزدم خیلی اذیتم میکنه که بعد اینهمه مدت فهمیدم خیلی ناراحت شدم ولی نباید موشکافانه دنبال عیبای طرف بگردی...تا با طرف زیر یه سقف نرفتی نمیشناسیش...منم شاید هنوز کامل نشناختمش..هیچکس بی عیب و نقص نیست 😔😔😔😔
معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون... صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
درسته منم فکر میکنم زوده میخوام ازشون درخواست کنم 2 سال صبر کنن نمیدونم قبول میکنه یا ن اخه پسر خیلی ...
زود تصمیم نگیر عزیزم...میخوای بگی دو سال صبر کنن؟!😐😐😕....میتونی بگی ما نمیخواییم عقد طولانی بشه هر موقع آمادگی برای عروسی بود قبلش عقد باشه... اینم باید اونا بگن ن شما...زود تصمیم نگیر خصوصاً که خانواده مذهبی داری... شما خوب بودنو تو چی میبینی؟ معیارات چیه؟
معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون... صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑