2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 35 پست
قانون جذب خرافاتهاگه یه آدمی شاد و موفق بشه یکی دیگه حالش بد بشه ریشه از حسادت یا حسرت داره اما به ط ...

نوشتم وقتی همنشین میشید و شروع میکنه درددل اون شاد میشه و تو بیحال میشی اون با انرژی بیشتری بعدش کارش دنبال میکنه و تو کمتر . نگفتم همینجوری که از موفقیت و شادی دیگران کسی ناراحت شه 😂😂😂کی اینو گفتم بابا

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
آره کاملا معتقدم و از لحاظ علمی ثابت شده س

مثلا شما یک مدت شخصی که حالش بده و از نظر روحی داغونه میاد باهات درددل میکنه مدام آرومش میکنی ولی هر بار از مشکلاتش میگه احساس خستگی کنی و بعدش ببینی اون داره بهتر میشه و تو بدتر .

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره هست اصلا چشم زدن هم هست بنظرم برای جلوگیری از چشم زدن مال و اموال و خوشگلتون رو تو چشمم مردم نکن ...

چشم که آره هس اصلا توی دين هم هس. اما منظورم وقتی یکی مدام درددل میکنه با شما و از مشکلاتش همیشه برات میگه و هر وقت حالش بده میاد سراغتون و بعد میبنی خودت خسته شدی و اون حال خوبت انگار میره واسه اون

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
مثلا شما یک مدت شخصی که حالش بده و از نظر روحی داغونه میاد باهات درددل میکنه مدام آرومش میکنی ولی هر ...

آره

ولی بر عکسشم شده من اونقدر حال روحیم خوب بوده که هیچ جوره نتونسته حالش به حالم غالب بشه و تحت تاثیر مقرار بده..

کلا انرژی وفرکانس هر کی بیشتر باشه چه مثبت و چه منفی اون غالب میشه

خرافات که نه...از نظر علمی هم اثبات شده نیست...سوای اینها، یه مسیر انحرافیه. معنویت بدون دین. تغییر کانون از خدا به خود فرد. شکر گذاری میکنی برای دریافت نعمت در حالی که در تمام ادیان الهی، شکر گذاری میشه برای بندگی...

خلاصه اگر آدم خداپرست و خدا دوستی هستی، مسیر قانون جذب راه غلطیه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
خرافات که نه...از نظر علمی هم اثبات شده نیست...سوای اینها، یه مسیر انحرافیه. معنویت بدون دین. تغییر ...

عزیزم دوست من خودش تا حالا صورتشم کسی ندیده آهنگم گوش نمیده آنقدر متدينه و اصلا بحث انرژی منفی و مثبت بودن ربطی به بی خدایی نداره. چه ربطی داشت؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
خرافات که نه...از نظر علمی هم اثبات شده نیست...سوای اینها، یه مسیر انحرافیه. معنویت بدون دین. تغییر ...

کی به شما گفته که من بدون دين هستم؟ ما نگفتیم معنویت بدون دین! اصلا دين خودش معنویته . استجابت دعا فقط خدا هست که میتونه انجامش بده . ما اصلا بحثمون این نیس. بحث ما درددل کردن با بقیه هست و تبادل حالمون. اگه شما دين داری باید بدونی که مثلا چشم زدن وجود داره و حتی سحر و قطعا آسیبی نمیرسه اگر کل کید جن و انس با هم یکی شه و خدا نخواد .

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
عزیزم دوست من خودش تا حالا صورتشم کسی ندیده آهنگم گوش نمیده آنقدر متدينه و اصلا بحث انرژی منفی و مثب ...

من قصد توهین به کسی رو نداشتم که شما اینقدر گارد گرفتی.

فقط گفتم قانون جذب و این مسائل، یه مسیر انحرافیه.

ما حتی روحانی داریم که سعی میکنه قانون جذب رو موجه جلوه بده. خب راهش غلطه.

اون مقصدی که از این مسیر توقع میره، خود دین به نحو احسن داره.

ما مگه خودمون توی دین کم توصیه به شکرگزاری داریم که بخوایم آویزون عرفان وارداتی بشیم؟

اونم چی! قانون جذب که ریشه در کابالای یهود داره!

برو ببین حسین اورا کیه که داره این مسیر رو تبلیغ میکنه تا بفهمی چی میگم

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
کی به شما گفته که من بدون دين هستم؟ ما نگفتیم معنویت بدون دین! اصلا دين خودش معنویته . استجابت د ...

این چه برداشتیه...میگم این راه غلطه...بدون دین چیه...

دودوتا چهارتا

یعنی اسلام میگه همه چیزتو از خدا بخواه، این معنویت بازاری از یه چیز بی هویت که کائنات باشه درخواست چیز مادی داره

اینو مینویسم برای هرکسی که این تاپیک رو میخونه:

از منظر دینی و عقلانی، این نگاه با جایگزین کردن «کائنات» بیهویت به جای خداوند حکیم و قادر، و تبدیل عبادت و دعا به یک «تکنیک خودخواهانه برای جذب منافع»، دچار تحریف خطرناکی شده است. ترویج این ادعاها که مستقیماً بر طمع و آرزوهای مالی تمرکز دارد، بیش از هر چیز پرده از اهداف تجاری و بازاریابی این گونه مربیان برمیدارد و ثابت میکند محتوای معنوی ارائه شده، ابزاری برای جلب توجه و درآمدزایی است.

من قصد توهین به کسی رو نداشتم که شما اینقدر گارد گرفتی.فقط گفتم قانون جذب و این مسائل، یه مسیر انحرا ...

مثلا حسین نم چی که میگی رو قبول ندارم شما یکم مطالعه کن تا اول دين یاد بگیری

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
اینو مینویسم برای هرکسی که این تاپیک رو میخونه:از منظر دینی و عقلانی، این نگاه با جایگزین کردن «کائن ...

کی اسم کائنات آورد حالت خوشه؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792