2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 35 پست
من قصد توهین به کسی رو نداشتم که شما اینقدر گارد گرفتی.فقط گفتم قانون جذب و این مسائل، یه مسیر انحرا ...

یکم بالا خونت بکار بنداز اون قانون جذبی که تو میگی رو نمیگیم دارم اصلا کسی بحث شکر گذاری کرد؟ شکر گذاری که جداست نماز هست سجده شکر هم هست . بحث شکرگذاری نیس اصلا تو چی میگی واسه خودت😂 ما داریم در مورد اینکه بعضی آدما با درددل زیاد انرژی بد انتقال میدن و خودشون حالشون خوب میشه میگیم

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
یکم بالا خونت بکار بنداز اون قانون جذبی که تو میگی رو نمیگیم دارم اصلا کسی بحث شکر گذاری کرد؟ شکر ...

شما کلا در جریان بحث قانون جذب نیستی عزیز!

یه چیزی از اینور اونور شنیدی، حتی نمیدونی اصل قضیه چیه!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این چه برداشتیه...میگم این راه غلطه...بدون دین چیه...دودوتا چهارتایعنی اسلام میگه همه چیزتو از خدا ب ...

اگه همه چیز از خدا میخوای شما اول یاد بگیر فقط بگی یاالله نه یا حسین و فلان . کی گفته حالا من ازبقیه چیزی میخواییم؟ یکم اون بالا خونه بکار بگیر ادا داناها در نیار . کجای حرف من گفته شده که غیر خدا رو بطلب؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
شما کلا در جریان بحث قانون جذب نیستی عزیز!یه چیزی از اینور اونور شنیدی، حتی نمیدونی اصل قضیه چیه!

من دارم میگم قانون جذب شما این دو تا کلمه رو ببین من نگفتم آموخته کیو ببین . گفتم جذب انرژی بنظرم وجود داره وقتی یکی همش انرژی منفی میده . حتی خود پیامبر هم به خوش بینی توصیه کردن .

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
اینو مینویسم برای هرکسی که این تاپیک رو میخونه:از منظر دینی و عقلانی، این نگاه با جایگزین کردن «کائن ...

بالاترين گناه شرک هست و کان ابراهیم حنیفا لا نصاری و لا يهود. توحيد اصل هست . جز یا الله نباید گفت . شما نمیخواد بیای به یه اهل سنت توحید یاد بدی نمیگم فرشته ام و بی گناهم و گناهانی دارم خدا هدایتم کنه اصلاح شم اما شرک نمیورزم . فقط یا الله . شمام اول تاپیک بخون بعد نطق کن من کی گفتم کائنات؟ من فقط گفتم وقتی کسی مدام درددل میکنه و از مشکلاتش میگه انگار انرژی آدمو میگیره . کجای تاپیک من از غیر خدا چیزی خواستن بوو؟ یا حسین ارورا که میگی؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
شما کلا در جریان بحث قانون جذب نیستی عزیز!یه چیزی از اینور اونور شنیدی، حتی نمیدونی اصل قضیه چیه!

در هر صورت میدونم که شما هم قصدت رواج توحیده و آفرین بهت ببخشید بات بد حرف زدم حلالم کن . اما منظور من اون قانون جذب که یکسری آدم میان میگن کائنات و دین هندوسی رواج میدن نیس. میدونم اون کسایی که شما میگی و اون قانون جذب که میگی خیلی فرق داره با اون جذب انرژی که من دارم از نگاه آدما و اینها میگیریم و اصلا غض البصر هس تو قران . که نگاهمون رو بپوشانیم . همه این چیزا که تو قران بوده رو یکسری آدم منفعت طلب دارن به شکل شرک میفروشن به مردم . حلالم کن شاید منظورم درست نرسوندم یا عنوان تاپیک غلط اندازه .

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني