سلام دوستان برای تیرگی نقاط حساس و خصوصی بدن چه چیزی پیشنهاد میکنین من حامله هستم و تیرگیش بیشتر شده خیلی رو مخمه روم نمیشه لباس لختی بپوشم تازه ترک پوستی هم اضافه شده داغون شدم از خودم دیگه بدم میاد قبل بارداری که باشگاه میرفتم میدیم همه لباس لختی پوشیدن و بدنشون صافه و مشکلی نداره حسرت میخوردم
تلاش گرگ مادر را سگ چوپان نمیفهمد/رهایی شوق زندانیست که زندان بان نمیفهمد/شبی از صحبت یک دزد بر این مفهوم پی بردم برای شام فرزندان پدر ایمان نمیفهمد/و فهمیدم نفهمیدن خودش فهمیست در آدم و هرکس گفت میفهمد همان انسان نمیفهمد...
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اگه از زایمان باشه بعد از زایمان درست میشه ولی درکل تیرگی بعضی جاها چیز غیر طبیعی و غیر عادی نیست مگر اینکه مشکل هورمونی داشته باشی خیلی تیره شده باشه دیگه
تلاش گرگ مادر را سگ چوپان نمیفهمد/رهایی شوق زندانیست که زندان بان نمیفهمد/شبی از صحبت یک دزد بر این مفهوم پی بردم برای شام فرزندان پدر ایمان نمیفهمد/و فهمیدم نفهمیدن خودش فهمیست در آدم و هرکس گفت میفهمد همان انسان نمیفهمد...