2777
2789
عنوان

تیرگی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 28 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اگه خوب بود که مردم اینهمه میلیونی خرح نمیکردن میرفتن یه تریلی نارنج میخریدن

😂😂😂

روغن بایو اویل همه خوب صاف میکنه روشن نمیکنه زیاد ولی خیلی صاف میکنه پوستو

تونر اوردینری خیلی خوبه میگن

[QUOTE=406818839]😂😂😂 روغن بایو اویل همه خوب صاف میکنه روشن نمیکنه زیاد ولی خیلی صاف میکنه پوستو تونر اوردینری خ ...[/QUOTE

بایو اویل گرفتم دارم استفاده میکنم نزدیک 2 هفتس بهتر شده کمی

😂😂😂روغن بایو اویل همه خوب صاف میکنه روشن نمیکنه زیاد ولی خیلی صاف میکنه پوستو تونر اوردینری خیلی ...

اره تعریفشونو شنیدم ولی بایو اویل فکر کنم برا ترک پوستی خوب باشه گلایگولیک اسید اوردنیری هم اصلش نیست ایران دروغ میگن اونایی میگن اصلشو داریم

اره تعریفشونو شنیدم ولی بایو اویل فکر کنم برا ترک پوستی خوب باشه گلایگولیک اسید اوردنیری هم اصلش نیس ...

اره از امریکا اینا باید خرید بزنی هستن انلاین شاپ هایی که برات خرید بزنن بیارن ایران

اره از امریکا اینا باید خرید بزنی هستن انلاین شاپ هایی که برات خرید بزنن بیارن ایران

اره دقیقا اونا معتبرن این کرمای ایرانی و نارنج اینا اصلا هیچ تاثیری ندارن باور کن فقط لیزر وایتینگ شاید جواب بده اونم ۳۰ درصد روشن کنه