بستنی روزی دو سه تا منو چاق کرد من بقدری لاغر بودم سرم تو بچگی صاف نمی نمی تونستم نگه دارم
روزی ۲ ۳ تا دیابت میگیرم خب😐روزی ۱ دونه کارخانه ای یا از اون سنتیا خودم درست میکنم یا میخرم یه پیاله میخورم گاهیم میترسم پشت سرهم نمیخورم یه روز استراحت میدم😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه فست فود و شیرینی جات تقریبا حذفه مگه یه موقعی مجبوری یا از روی هوس اونم کمبرای میان وعده چون قندم ...
ببین یه خرما هست اسمش پیاره اون هر کدوم کالری اش ۸۰ هست خیلی زیاده تو ۳ تا بخوری کالری اش شده ۲۴۰ پس اونو برای لاغری نمی خوری قهوهای هست خشکه اب نداره گرونم هست کیلویی ۹۰۰ تومن ایناس از اون نمی خوری اینایی که تو سوپری تو جعبه آن قهوه ای آن خیس اونا ۲۰ کالری هست دونه ای از اون می خوری
ی قاشق عسل میزنی نصف قاشق دانه چیا نصف قاشق خاکشیر4قاشق ابلیمو 1قاشق تخم شربتی 1 لیترابهمرو قاطی کن ...
خودت امتحان کردی.. نتیجه داشته.. من برام خیلی مهمه تا عید بشم هفتاد کیلو.... با این فرمول میتونم.. واینکه این معجون رو تو یه روز بخورم و هرروز درست کنم؟