2789
عنوان

چاقی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 86 پست
بستنی روزی دو سه تا منو چاق کرد من بقدری لاغر بودم سرم تو بچگی صاف نمی نمی تونستم نگه دارم

روزی ۲ ۳ تا دیابت میگیرم خب😐روزی ۱ دونه کارخانه ای یا از اون سنتیا خودم درست میکنم یا میخرم یه پیاله میخورم گاهیم میترسم پشت سرهم نمیخورم یه روز استراحت میدم😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیز کیکم خوبه با دوستات اینا می ری بیرون هفته ای یکی دوتا بخر

والا فقط یه دونه دوست دارم اونم انقدر سرکارم اصلا وقت نمیشه

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

نه فست فود و شیرینی جات تقریبا حذفه مگه یه موقعی مجبوری یا از روی هوس اونم کمبرای میان وعده چون قندم ...

ببین یه خرما هست اسمش پیاره اون هر کدوم کالری اش ۸۰ هست خیلی زیاده تو ۳ تا بخوری کالری اش شده ۲۴۰ پس اونو برای لاغری نمی خوری قهوهای هست خشکه اب نداره گرونم هست کیلویی ۹۰۰ تومن ایناس از اون نمی خوری اینایی که تو سوپری تو جعبه آن قهوه ای آن خیس اونا ۲۰ کالری هست دونه ای از اون می خوری

سوویق گندم شنیدم برای چاقی و ساخت عضله خوبه ؛ بعد یا قبل باشگاه بخور ؛ میتونی عین حلوا درستش کنی با ...

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

ی قاشق عسل میزنی نصف قاشق دانه چیا نصف قاشق خاکشیر4قاشق ابلیمو 1قاشق تخم شربتی 1 لیترابهمرو قاطی کن ...

خودت امتحان کردی.. نتیجه داشته.. من برام خیلی مهمه تا عید بشم هفتاد کیلو.... با این فرمول میتونم.. واینکه این معجون رو تو یه روز بخورم و هرروز درست کنم؟

خودت امتحان کردی.. نتیجه داشته.. من برام خیلی مهمه تا عید بشم هفتاد کیلو.... با این فرمول میتونم.. و ...

اره هروز باید تا شب بخوری ی بطری

درکنارش باید ورزش کنی و رژیم نباشی

درضمن ممکنه معده درد بشی حتما چیزای مقوی بخور

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نه من اینطوری نیستم خیلی خوبم ولی مربیم گفت جا داری باید اضافه کنی

مامان من تو عروسیش ۴۹ کیلو بود قدیم ۱۶۸ ایناس استخوانی تقریبا زیرشکم هست بالای لگن مثل قاشق زده بود بیرون

اره هروز باید تا شب بخوری ی بطری درکنارش باید ورزش کنی و رژیم نباشی درضمن ممکنه معده درد بشی حتما چی ...

بدون رژیم که نمیشه.. این مابین تغذیه خیلی مهمه.. کالری شماری نمیتونم.. ولی کمخوری رو انجام میدم..

بدون رژیم که نمیشه.. این مابین تغذیه خیلی مهمه.. کالری شماری نمیتونم.. ولی کمخوری رو انجام میدم..

اصلاح تغذیه و ورزش 💪🏻

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه