2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وااایییی 🤣🤣🤣من تحمل کتک رو حتی تو تخیلاتمم ندارم 😂

😐😂🤌🏼😭براهمین مثل سگ عر میزنم بعد شاگرد کافینتی محلمون میاد نجاتم میده

یا سناریو میسازم دارن پسرعممو مثل سگ میزنن بعد میرم نجاتش میدم

🗿با ضرب چاقو نه اینو بعدش گریه نمیکنممثلا قاتلی دیگه تو سناریو نباید ناراحت بشی که🗿

نه روحیم لطیف تر این حرفاس🤣🤣

منظورم اینه خودشون میمیرن داخل این سناریو ولی خب من نویسنده اش بودم🗿🤌🏻

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨

بعد جالب اینجاست ک من گریه نمیتونم بکنم هرچقدرم ناراحت باشم ولی با اینا های های گریه میکنم 😂😐

وای دقیقا 😐😐منم همینجوریم براهمین برام عجیبه پشمام میریزه

عین ابر بهار عر میزنم

اره ارههنن سریالی عه هردفهه ادامه قبلیو عین سریال ترکی ادامه میدم

وقتی میخای بخابی خودتو اماده میکنی واسه ادامه سناریو و وسطش خابت میبره:))

شاید در جهانی دیگر...

من سناریو میسازم ملکه ام 🙂گاهی سناریوی اینکه مافیا بودمو انداختنم زندون و یکی منو نجات میدهیا حتی ا ...

من سناریوام اینجوریه خودم مافیام 😂

پسره رو میدزدم

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

من سناریو میسازم ملکه ام 🙂گاهی سناریوی اینکه مافیا بودمو انداختنم زندون و یکی منو نجات میدهیا حتی ا ...

🤣🤣مافیارو منم ساختم

بوکسور مخفی تو بوکس آزاد آدم میکشم پول میگیرم

سلام، واقعا فکر می کردم فقط خودم این جنس از افسردگی رو دارم که برا خودم سناریو منفی می سازم و گریه می کنم😁 مرسی که هستین و نمی ذارید آدم احساس تنهایی کنه😂.

البته بگم اینو که لطفاً خیلی منفیش نکنید مخصوصا اتفاقات بد رو، متاسفانه جذب میشن.

میگن ده ثانیه به چیزی فکر کنی تو کائنات شکل می گیره و بعدا میاد سراغت.

بعدها هم از برنامه زندگی پس از زندگی فهمیدم یه مدل از شیاطین هست که کارشون دقیقا همینه.

یعنی نمیان ترغیب ت کنن که گناه کنی یا .. . فقط حس و افکار ناامید کننده میده. با خوندن سوره انشراح میشه دورش کرد و اگه از موقعیتی می ترسید یا دوست ندارید اتفاق بیفته این ذکر معجزه می کنه: حسبنا الله و نعم الوکیل

هروقت فکر منفی سر آینده می خواست بیاد تا آزار تون بده چند بار اینو با یقین بگین. طوری که نترسیددیگه. خدا هست و سپردیم دستش. خیلی آرامش میده و اتفاقات بد خیلی ازمون دور میشن یا به بهترین شکل رخ میدن♥️