2777
2789

مرگ کل اعضای خانواده😐😐😐😐خیانت شوهر خیالی🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییی من حتما باید برم روانپزشک

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها نیستی😅😅😅یکی رو میبرم سفر تو راه میکشمش ختمشو میگیرم ده سااااال عزاداری میکنم تیو ذهنم بعد می ...

🤣🤣الان سناریو ساختم تو دوران چهارد سالگیم یکیو دوست داشتم براش پیج زدم بعد طرف یه سال پیش تصادف کرده مرده

بعد دارم برا یکی پیجرو نشون میدم داستانو تعریف میکنم

بعد آهنگ غمگینم گذاشتم دارم باهاش عر میزنم

خدارشوک یکی حداقل هست شبیه من😂😂🤣دلیلشو کسی نمیدونه چیه؟

🤣🤣🤣خوشبختم عزیزم

والا من نسبت به ترسائی که دارم سناریو میسازم توی ذهنمو اشک میریزم.مثل از دست دادن عزیزانم یا جنگ یا....

🤣🤣الان سناریو ساختم تو دوران چهارد سالگیم یکیو دوست داشتم براش پیج زدم بعد طرف یه سال پیش تصادف کر ...

من فقط تو فاز اینده و مرگ و میرم شدید!

خیلی دارم روی خودم کار میکنم این تفکر رو از ذهنم پاک کنم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

🤣🤣🤣خوشبختم عزیزموالا من نسبت به ترسائی که دارم سناریو میسازم توی ذهنمو اشک میریزم.مثل از دست دادن ...

من بیشتر راجب اینه که یکیو دوست دارم از دستش میدم😂🫡