2777
2789

مرگ کل اعضای خانواده😐😐😐😐خیانت شوهر خیالی🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییی من حتما باید برم روانپزشک

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تنها نیستی😅😅😅یکی رو میبرم سفر تو راه میکشمش ختمشو میگیرم ده سااااال عزاداری میکنم تیو ذهنم بعد می ...

🤣🤣الان سناریو ساختم تو دوران چهارد سالگیم یکیو دوست داشتم براش پیج زدم بعد طرف یه سال پیش تصادف کرده مرده

بعد دارم برا یکی پیجرو نشون میدم داستانو تعریف میکنم

بعد آهنگ غمگینم گذاشتم دارم باهاش عر میزنم

خدارشوک یکی حداقل هست شبیه من😂😂🤣دلیلشو کسی نمیدونه چیه؟

🤣🤣🤣خوشبختم عزیزم

والا من نسبت به ترسائی که دارم سناریو میسازم توی ذهنمو اشک میریزم.مثل از دست دادن عزیزانم یا جنگ یا....

🤣🤣الان سناریو ساختم تو دوران چهارد سالگیم یکیو دوست داشتم براش پیج زدم بعد طرف یه سال پیش تصادف کر ...

من فقط تو فاز اینده و مرگ و میرم شدید!

خیلی دارم روی خودم کار میکنم این تفکر رو از ذهنم پاک کنم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

🤣🤣🤣خوشبختم عزیزموالا من نسبت به ترسائی که دارم سناریو میسازم توی ذهنمو اشک میریزم.مثل از دست دادن ...

من بیشتر راجب اینه که یکیو دوست دارم از دستش میدم😂🫡