2777
2789

قند مصنوعی رو سه ماهه حذف کردم ۵ کیلو کم کردم

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامل که نه ولی چایی رو تلخ میخورم تا میتونم خوراکی و شیرینی نمیخورم ولی خب همه چی قند داره نمیشه کاملا حذف کرد

خوبه کمی کاهش وزن داشتم

البته کم چون ورزش نمیکنم

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

کامل که نه ولی چایی رو تلخ میخورم تا میتونم خوراکی و شیرینی نمیخورم ولی خب همه چی قند داره نمیشه کام ...

منم قند مصنوعی رو فقط-میخوام حذف کنم

خودتون رو دوست داشته باشید♡♡

من ۳ ماه هیچ قند و شکر و محصولی که قند و شکر مصنوعی داشت رو استفاده نکردم، پف صورتم از بین رفت، پوستم عالی شد، چند کیلو کم کردم

خیلی عالی بود برام خیلی

و انسان موجودیست که زیاد موجود نیست🙂بعضی آدما فقط بعضی وقتا آدمن🙂
من ۳ ماه هیچ قند و شکر و محصولی که قند و شکر مصنوعی داشت رو استفاده نکردم، پف صورتم از بین رفت، پوست ...

چقد عالی. مرسی تجربتو گفتی

خودتون رو دوست داشته باشید♡♡

اره میخوام ۴۰ روز نخورم جدی

اگه بتونی اونو نخوری دیگه بعد اونم دلت نمیخواد، خرما و عسل و این چیزا رو خیلی کم مصرف کن طول روز مثلا همراه چایی

بهترین تصمیمی که برای سلامتی گرفتم من حذف قند بود برای شما هم همینطور میشه قطعا تاثیرش رو حتی روی انرژی و خلق و خو هم میبینی طی طولانی مدت

منم بخاطر کاهش وزن دنبالشم

اگه میخوای کم کنی قند مصنوعی و حذف کن برنج و نون کم بخور کنارش ورزش کن نتیجه میگیری

دور کمرم ۸۰ بود الان ۷۴ .

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡