2777
2789

لایک کنید منم بخونم اگه چیزی گفتن

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️کاربر سال ۹۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنظیم خواب استفاده از سرم های ویتامین سی و کافئین اگه گودی داری هم فیلر بزن

میگن فیلر دور چشم خطرناکه

جواب میده؟

✨️˒ ارغـوان من؛ امـیدوارم شجـاعت رفتن داشته باشـے. رفـتن از کنار ڪـسانی که به تـو حـس ناکافـے بودن دادند. رفـتن از جایـی که خانه اسـت؛ اما حـس خانه بودن نمی‌دهـد. رفـتن از دنیاےِ تاریک و کوچـکی که برای خود سـاختی و در نہـایت، مڪانے را بیابـی که از تمـام خستـگی هایـت به آن برگردی... 

مال من ژنتیکیه. هیچی تاثیر نداشت. البته ژل تزریق کردن فکر کنم تاثیر داشته باشه و مطمئن نیستم.

من صورت پری دارم

نمیتونم ژل بزنم

نگران نباش، خدا هست❤️🩹✨

مگ فیلر چیکار میکنه؟

میگن یکی از نواحی حساس تزریق اونجاس و شقیقه ها

✨️˒ ارغـوان من؛ امـیدوارم شجـاعت رفتن داشته باشـے. رفـتن از کنار ڪـسانی که به تـو حـس ناکافـے بودن دادند. رفـتن از جایـی که خانه اسـت؛ اما حـس خانه بودن نمی‌دهـد. رفـتن از دنیاےِ تاریک و کوچـکی که برای خود سـاختی و در نہـایت، مڪانے را بیابـی که از تمـام خستـگی هایـت به آن برگردی...