2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین اگر ارثی باشه هیچ کاری نمیشه کرد جز فیلر، اما غیر ارثی میتونه از کم خوابی و کم خونی باشه

کم خوابی خیلی تاثیر داره، من خودم یه عمر درگیرش هستم ، من هم کم خونی دارم و هم ارثیه ، اما سرم کافئین دار اردینری بهتر از سرمها و کرم هایی بود که استفاده کردم

امتحان کردی جواب داد؟ کجا پیدا میشه؟ کرم هست؟

عزیزم خودم آنلاین شاپ محصولات کره ای با ارسال مستقیم از کره جنوبی دارم چه جوری ممکنه جواب نده؟ اونم روتین پوستی کره ای؟ قطعا هیچ محصولات کره ای امتحان نکردی که اینجوری میگی روتین کره تی نمیگم چون شغلمه تعریفش میکنم اما واقعا بی نظیره! رتینول یه ایده از خانواده اسید ها وظیفش سفید کردنه و ویتامینه شدنه پوسته واسه همین کرم دور چشم بیوتی آف جوسان رتینول مناسبه کاملا!

عزیزم خودم آنلاین شاپ محصولات کره ای با ارسال مستقیم از کره جنوبی دارم چه جوری ممکنه جواب نده؟ اونم ...

قیمتش چقدره؟

کانال داری؟

یا سایت

نگران نباش، خدا هست❤️🩹✨

ریسکش بالاس، من خودم چون همچین مشکلی دارم ولی هیچ وقت سراغ فیلر نمیرم

من تاحالا هیچ امپولی یا کاری نکردم🫠🥲دلم میخاد زوایه فک درس کنم ولی میترسم

نگران نباش، خدا هست❤️🩹✨

ببین اگر ارثی باشه هیچ کاری نمیشه کرد جز فیلر، اما غیر ارثی میتونه از کم خوابی و کم خونی باشه کم خوا ...

نمیدونم ارثی هست یانه چون تنها فردی تو خانوادهاس این مشکل داره منم

کم خونی هم نیستم

خوابم😂همش خوابم

کجا پیداش میکنم؟ توی دی جی کالا هست؟

نگران نباش، خدا هست❤️🩹✨

ریسکش بالاس، من خودم چون همچین مشکلی دارم ولی هیچ وقت سراغ فیلر نمیرم

منم دارم ولی فیلر نمیزنم همون کانسیلر خوبه سطحی

✨️˒ ارغـوان من؛ امـیدوارم شجـاعت رفتن داشته باشـے. رفـتن از کنار ڪـسانی که به تـو حـس ناکافـے بودن دادند. رفـتن از جایـی که خانه اسـت؛ اما حـس خانه بودن نمی‌دهـد. رفـتن از دنیاےِ تاریک و کوچـکی که برای خود سـاختی و در نہـایت، مڪانے را بیابـی که از تمـام خستـگی هایـت به آن برگردی... 

قیمتش چقدره؟ کانال داری؟ یا سایت

عزیزم سایتی ندارم یا کانال فقط یه پیج اینستاگرامه! اونم اینه نت ها وصل شد پیام بده هر محصولی بود چه کره ای یا خارجی برات پیدا کردنش سخت بود بهم بگو برات میفرستم به ایران اینه @_yellowra_kskincare به اسم یلورا شاپ

من تاحالا هیچ امپولی یا کاری نکردم🫠🥲دلم میخاد زوایه فک درس کنم ولی میترسم

من هم از این کارها خیلی میترسم، و از اونجایی هم که خوششانس نیستم، بزنه یه بلایی سر آدم بیاد، عفونت کنه و هزار بلای دیگه، که دیگه نشه درستش کرد

من هم از این کارها خیلی میترسم، و از اونجایی هم که خوششانس نیستم، بزنه یه بلایی سر آدم بیاد، عفونت ک ...

اره بهم میگن بری امپول بزنی بیماری گرفت یا چیزی

همین نچرال باشیم بهتره بعدش هرکاری مارک و برند بهترش پول زیادی میخاد🤌🏻هزینه زیادی میخاد

نگران نباش، خدا هست❤️🩹✨