2821
2789
عنوان

معلما بیاین

322 بازدید | 44 پست

سابقه کار مدرک نوع استخدام و و حقوقتون چقدره یعنی اینقدر که همه میگن کمه؟؟؟ من یه رشته اومدم ک تهش میرسه ب آموزش پرورش و خب واقعا الان ک میزان حقوقشو میشنوم چجوری بگم هنگ کردم چجوری میشه با این وضع اقتصاد و اون حقوقو زندگی کرد از حقوق کارگرم ک کمتره .

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دانشجو معلمم و الان ابلاغم ۱۳ هست که با کسری ها ماهی ۹تومن دستمو میگیره

خب خدا رو شکر بازم خوبه برا یه دانشجو هنوز وارد کلاس نشدین؟؟

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

من دانشجو معلمم و الان ابلاغم ۱۳ هست که با کسری ها ماهی ۹تومن دستمو میگیره

درسته میگن ترددی ها۹ تومن هست ولی خوابگاهی ها۶؟

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

اطراف مون معلم داریم ماهی ۱۵ ۱۶ تومن می گیرن

برا خانما قبلا خوب بودن ولی الان برای هیچ کدوم ن خانم ن آقا فکر نکنم جواب گو باش حقوق کارمندی کلا همین قدره

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

درسته میگن ترددی ها۹ تومن هست ولی خوابگاهی ها۶؟

بله

برای ما ۲۵ درصد و برای خوابگاهی ها ۴۵ درصد کم میکنن

و در نهایت در اولین آغوشی که فهمیده شوم ؛ زار زار اشک خواهم ریخت…..:)

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز