2777
2789
عنوان

معلما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 44 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برای آقا واقعا حقوقش کمهمن دانشجوی خوابگاهی هستم ۶ خورده ای حقوق دارم

ببخشید برای دبیری زیست اینا که شهر محروم باشن اون اواخر میشه حقوق به ۳۰تا۴۰برسه؟مدرک لیسانس

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

ببخشید برای دبیری زیست اینا که شهر محروم باشن اون اواخر میشه حقوق به ۳۰تا۴۰برسه؟مدرک لیسانس

مناطق محروم یکم تاثیر داره

بستگی به رتبه بندیشون هم داره

ولی فکر نمیکنم تا ۴۰ برسه

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
اگر قرار هست که معلم بشید حتما درکنارش یه کار دیگه برید اسنپ یا فروشندگی و..

خیلی متاسف شدم واقعا

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

حقیقتا واسه آقا در کنار معلمی شغل دوم ضروریه...

آخه اگ پول بود ک کلا کسی نمیرفت معلمی برای راه اندازی شعلم پول لازمه اونم خیلی زیاد

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

ببینید قضیه ی خانوما با آقایون خیلی فرق داره مورد داریم که آقا یه پولی به جایگزین میده که چندروز جاش ...

خدایاااا چه اوضاعیه هااا

آخه اگ پول بود ک کلا کسی نمیرفت معلمی برای راه اندازی شعلم پول لازمه اونم خیلی زیاد

رفتن سمت معلمی ۹۰ درصدش علاقه اس

چون حقوق چشمگیری نداره که بشه بهش دل خوش کرد

رفتن سمت معلمی ۹۰ درصدش علاقه اس چون حقوق چشمگیری نداره که بشه بهش دل خوش کرد

والا نمیدونستم اینو وگرنه من بالاتر از علاقه اون چیزی که باید زندگیمو نجات بده پوله ولی انگار مسیرم رو اشتباهی چیدم رو گدا خونه😑

والا نمیدونستم اینو وگرنه من بالاتر از علاقه اون چیزی که باید زندگیمو نجات بده پوله ولی انگار مسیرم ...

همین دیگه

شما واسه حقوقش اومدید ولی نمیدونستید انقدر ناچیزه😅

چی می خونید؟ علوم تربیتی؟

همین دیگه شما واسه حقوقش اومدید ولی نمیدونستید انقدر ناچیزه😅چی می خونید؟ علوم تربیتی؟

چ حدس دقیقی! البته یجورایی اجباری اومدم داخلش ولی ناچار تا تهش اومدم