2777
2789
عنوان

دیروز شام🎀🤍

787 بازدید | 51 پست

سلام خوشگلا امیدورام همیشه حالتون خوب باشه🤍 دیروز ماکارونی مامانم درست کرده بود

تا به حال همچین ماکارونی نخورده بودم

این سری طعمش فوق العاده بود الان رسپیشو میگم😍😍😍😍

پریروز قیمه درست کرده بودیم مونده بود

مامانم اول ۲ پیاز بزرگ و با سینه مرغ و ادویه جات تفت داد

بعد قیمه که مونده بود و ریخت داخل پیازی که تفت داده شده و ۳ قاشق بزرگ رب زد

نیم ساعت موند رو گاز

بعد قاطی کرده و نوشجان کردیم

یعنی اصلا طعمش یه جور دیگه شده بود

هر چی بگم کم گفتم

زیر ماکارونی هم سیب زمینی گذاشتیم

حتما امتحان کنید😍

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

دیشب شام

به به نوش جانت

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

🤢

ببخشید. دوست نداشتم

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفعه های قبل تو این چند سال

پیاز و مرغ یا چرخ کرده و سیب زمینی و قارچ میزدیم

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

نوش جان😘

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

🤢ببخشید. دوست نداشتم

لپه هاش کم مونده بود من خودممم حساسم

و بد غذا ولی واقعا خوشمزه شده بود

ما فقط پیاز و مرغ یا چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه ای میزدیم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792