ببخشید بنظر من ظهیری اصلا خوب نیست،،منو که جواب کرد یه جورایی و گفت شاید به احتمال کم با ای وی اف باردار شی،اونم زیر پنجاه درصده،،اما من به خواست خدا در اوج ناامیدی ماه بعد طبیعی باردار شدم
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
من شنیدم فریز کردن سخته،،به منم چندسال پیش یه دکتر گفت حتما باید فریز شی،،اما جای دیگه رفتم عفونتمو شستشو داد آنتی بیوتیک و قرصای دیگه داد با ژل بهداشتی،،خیلی هم مواظبت کردم روزی دو بار شورتمو عوض میکردم خودش خوب شد
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
دکتر ویدا امینی مقدم هفته ای یه بار میاد بیمارستان ولیعصر،،دکتر بسیار با حوصله و شریف وباهوشی هست ضرر نداره پیشش برو
من تو دوسال نازاییم پیش چندتا دکتر سرشناس ومعروف رفتم اما همشون فقط میگفتن ای وی اف،،هرماهم نزدیک یه تومن برام دارو مینوشتن فقط دکتر امینی میگفت طبیعی اقدام کن میشی که من محل نمیکردم و حرف همونم شد،،وقتی دوسه ماه بیخیال دارو و بارداری شدم فقط با دوبار نزدیکی حامله شدم