2777
2789
عنوان

خانمایی ک طلاق گرفتین بیایید

410 بازدید | 31 پست

سلام خانما من میخوام جدا شم دلیلم دارم عسر و حرج. ینی تا حدودی حق طلاق دارم میتونین تاپیکای قبلمو بخونید. میخوام بدونم اگه وکیل بگیرم فقط برای جهیزیم ک پس بگیرم و خودش بره دادگاه من نرم چقد پول میخواد تقریبی ؟ چون مدرکی ندارم ک جهیزیه مال منه میخوام طلامو بفروشم براش بابام میگه. بیا از همه چی بگذر زود تمومش کن ولی واقعا ظلمه چیزی ک حقمه رو نگیرم. از یع طرفم میخوام زود تموم شه طلاقم . بنظرتون چیکار کنم. ارزش داره چند سال برم دادگاه و بیام. پسرمم 19 ماهشه میگه دو سالگی ازت میگیرم ولی بچه تا7 سال با مادره ایا لازمه برا اونم دادگاه برم و بیام.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهریم 40 سکه ست ولی فکنکنم چیزی بم برسع چون نه درامد داره نه شغل نه اموال وکیلم بگیرم براش کلی پول م ...

توکه الان الان حق طلاق داری پس حداقل جهیزیتو حساب کن با مهریه بقیه مهریه و نفقتم بچه داری ماهانه بهت بده هرچقد میتونه

من از لحاظ حقوقی میتونم راهنمایی کنم

حدودا ۱۵ تا ۲۰ درصد ارزش پرونده حق الوکاله وکیله

اگر عسر و حرج رو اثبات کنید مدت زیادی طول نمی کشه کار های طلاق رو میکنید اگر عسر و حرج بخاطر اخلاق بد پدر باشه حتی در مواردی دادگاه به صورت کامل بچه. رو به مادر میده