2777
2789
عنوان

خودشیفته

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 77 پست
تو جملاتش خیلی از کلمه من استفاده میکنه، تقریبا هیچوقت قبول نمیکنه اشتباه کرده و همیشه گردن بقیه مین ...

وای من الان نمیدونم چکار کنم 😔نمیدونم قهر و دعوای بی دلیلش به خاطر خودشیفته بودنش بوده یا نه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طرفم حدود یک ماه اول آشنایی ابراز علاقه شدید میکرد خوب من جواب مثبت دادم بعد سر موضوعات الکی قهر کرد ...

با این یه رفتار نمیشه فهمید چند وقته باهاش ارتباط داری؟؟حتما قبل ازدواج مشاوره برو

میشه سربسته بگی در مورد چه چیزایی دعوا میکرد؟

خوب من جواب مثبت دادم برای ازدواج یهو زد زیر همه چیز که من فعلا نمیخوام ازدواج کنم تلفنا رو جواب نمیداد قهر میکرد الکی بهم بی احترامی میکرد توهین و تحقیر درآخرم کلی داد و بیداد کرد بی احترامی کرد همه چیز تموم خوب من ول کردم رفتم اومد به التماس و بخشش بعد اون چند ماه خوب بوده و دلیلشم میگه خودم حالم خوب نبوده و کلی عذرخواهی کرده

وای من الان نمیدونم چکار کنم 😔نمیدونم قهر و دعوای بی دلیلش به خاطر خودشیفته بودنش بوده یا نه

نامزدی؟

این اختلال رو اینجوری نمیتونی بفهمی باید حتما روانشناس ازش تست بگیره ایناییم که گفتم ازوقتی بچه بودم تجربه کردم واسه همینه میدونم با یه بار چیزی مشخص نمیشه

خوب من جواب مثبت دادم برای ازدواج یهو زد زیر همه چیز که من فعلا نمیخوام ازدواج کنم تلفنا رو جواب نمی ...

والا اینا لزوما علایم خودشیفتگی نیست و منم اینجا نمیتونم تشخیص بذارم که. فقط میدونم که بی ثباته و منطقی نیست. من جات بودم اشنایی رو طولانی تر میکردم

نامزدی؟ این اختلال رو اینجوری نمیتونی بفهمی باید حتما روانشناس ازش تست بگیره ایناییم که گفتم ازوقتی ...

خواستگارم نمیدونم ازدواج کنم باهاش یا نه