2777
2789
عنوان

خودشیفته

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 77 پست
با خودتون چطور رفتار میکنه؟به نظرتون طرف من خودشیفته؟

محبتش رو به من از دست نداده و بیشتر هم شده ولی با منم مثل بقیه بود البته خودش می گفت چون دوست دارم و برام عزیزی زود کوتاه میام ، حالا زود کوتاه اومدنش حداقل بعد از ده روز بود اونم با منت کشی های من

این دسته از آدما اصلا اصلاح پذیر نیستن با هیچی درست نمیشن منم تو این سالها یاد گرفت چجور رفتار کنم باهاش فقط روی همسر من کم محلی خوب جواب داد البته تمام روزای خوبم رو از دست دادم

به بلندترین و درمونده ترین شبت فکرکن، آیا صبح نشد؟

والا اینا لزوما علایم خودشیفتگی نیست و منم اینجا نمیتونم تشخیص بذارم که. فقط میدونم که بی ثباته و من ...

طولانی کردم دیگه الان باید جواب بدم بعدش خوب بوده

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای من الان نمیدونم چکار کنم 😔نمیدونم قهر و دعوای بی دلیلش به خاطر خودشیفته بودنش بوده یا نه

ببین خیلی خیلی خودش رو قبول داره و از خودش و خانوادش خیلی تعریف و تمجید می کنه

به بلندترین و درمونده ترین شبت فکرکن، آیا صبح نشد؟

دیگه بیشتر نمیتونم کشش بدم

چی بگم عزیزم. من جات باشم جدا میشم. مردی که ثبات رفتاری نداره و بهانه گیره به درد نمیخوره. معمولا مردا اولش بهترین رفتاراشونو نشون میدن و سعی میکنن گند نزنن مال شما که الان اینه ببین بعدا چی میشه

، یه تست شخصیت هست، درمانگر من ازم گرفت

داد به شوهرمم بدم جوابش رو بهم گفت تو اون تست نشون می ده اختلال خودشیفته و ... رو

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
محبتش رو به من از دست نداده و بیشتر هم شده ولی با منم مثل بقیه بود البته خودش می گفت چون دوست دارم و ...

دقیقا... فقط باید خودت زو قوی کنی و تحت نظر روان شناس باشی... منم شرایط شما رو دارم و درمانگرم خیلی کمکم کرده، البته تغییر من روی شوهرمم تاثیراتی داشته و یکم کوتاه داره میاد اخه قوی شدن منو داره میبینه

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
اسم تست چیه؟

نمی دونم اسمش خیلی خارجکی بود🤣

در خواست دادم می خوای قبول کن شمارشو برات بفرستم