2777
2789
عنوان

خودشیفته

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 77 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینو دیدم ازش بعد از یه دعوای بی دلیل وقتی من خواستم کلا تموم کنم دوباره خوب شده الان موندم ازدواج ب ...

خیلی سخته زندگی با آدم خود شیفته هیچ کس نمی فهمه چقدر داری عذاب می کشی

آروم آروم با تمام آدمای اطراف شما و خودش به بهانه های واهی قطع ارتباط می کنه

الان ما بعد از سالها با هیچ کس نه از خانواده خودش و نه خانواده من رفت و آمد نداریم

البته اون حس دوست داشتن رو هیچ وقت از دست نداده

به بلندترین و درمونده ترین شبت فکرکن، آیا صبح نشد؟

تا تست نده نمیفهمی از نشانه هاش اینه که همه چیو حق خودش میدونه نه حق تو تو رو مثل ملک و املاک میبینه ...

طرفم حدود یک ماه اول آشنایی ابراز علاقه شدید میکرد خوب من جواب مثبت دادم بعد سر موضوعات الکی قهر کرد یه دعوای شدید راه انداخت گفت همه چیز تمومه خوب من ول کردم رفتم اومد به التماس و آشتی چند ماه گذشته خوبه الان میترسم باهاش ازدواج کنم خودشیفته طرفم؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍

بله. کافیه چندماه رفت و امد کنین و رابطه تون نزدیک بشه تا حدی. واسه همین واجبه اشنایی قبل ازدواج. چو ...

عزیزم من توضیح دادم میشه بخونین بگین به نظرتون خودشیفته هست یا نه

میشه توضیح بدین چجوریه

تو جملاتش خیلی از کلمه من استفاده میکنه، تقریبا هیچوقت قبول نمیکنه اشتباه کرده و همیشه گردن بقیه میندازه خودشو خیلی بالاتر از بقیه میدونه، میل به تحقیر بقیه داره تا فقط نشون بده که نقصی در خودش نیست و..... در اخر بگم سه نارسیس نمیتونه به شریک زندگیش اهمیت بده بیشتر جنبه ابزاری داره براش مثل یه عروسک که هروقت خواست بغلش کنه هروقتم خواست لگد بزنه بش

خیلی سخته زندگی با آدم خود شیفته هیچ کس نمی فهمه چقدر داری عذاب می کشیآروم آروم با تمام آدمای اطراف ...

با خودتون چطور رفتار میکنه؟

به نظرتون طرف من خودشیفته؟

اینا رو قبل ازدواج نشون میده؟

ببین تا قبل از عقد اکثرا خودشون رو کنترل می کنن و نشون نمیدن ولی بعدش تلافی تمامش رو در میارن

تا سالها تلافی اون زمانی که یه اتفاقی افتاده بینتون و می خواسته قهر کنه و نتونسته ها چون عقد نبودین باهاتون حساب می کنه

به بلندترین و درمونده ترین شبت فکرکن، آیا صبح نشد؟