2777
2789
عنوان

لغو قرداد

225 بازدید | 27 پست

خانوما دیرور از سر نااگاهی با همسرم برای خرید خونه رفتیم و همینجوری حدودی قیمت ماشین و طلا گفتیم و فکر کردم پولمون جور میشه شب اومدیم حساب کتاب کردیم دیدیم 100میلیون کم میاریم کسی رو هم نداریم قرض بگیریم

بعد 10میلیون ک کلا تو کارتم بود رو بیعانه دادیم بنظرتون برم املاکی بگم پولمون جور نشد چی میگه خیلی استرس دارم الانم نه ماشین برمیدارن نه طلا بعد اومدیم تو دیوار دیدیم همون مبلغ پول خونه های خیلی بهتر هست این خونه خیلی بد بود بعد املاکی انگار مارو جادو کرد اخع اون چ خونه ای بود افتضاح خیلی پشیمونم املاکی هم اشناس دعا کنید خیلی خسارت نگیرن

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

چند خسارت نوشتید ؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستمم یه خونه قولنامه کرد..هیچ کس طلا نخرید

اون طرف قولنامه رو کنسل کرد😟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عجله کردن تو کار همینه

اره بخدا بعد دوتامونم انگار دیروز دهنمون رو بستن

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
ای بابا امضا نمیکردین هرچی زودتر بگی بهتره

الان گفتم به املاکی گفت میاید ضحبت میکنیم

عزیزم شما که قولنامه نکردی راحت برو بیعانت رو بگیر حتی اگه قولنامه هم کرده بودی تا ۲۴ ساعت حق فسخ دا ...

واقعا تا 24ساعت حق دارم

دوستمم یه خونه قولنامه کرد..هیچ کس طلا نخرید اون طرف قولنامه رو کنسل کرد😟

واااای بعد ضررو زیان دادن

نزار بگذره برو الان

زنگ زدم گفت غروب بیا

واااای بعد ضررو زیان دادن

نه دیگه همینجوری فسخ شد

چون شرایط جامعه طوری بود که واقعا پولاشون نقد نمیشد

دیگه توافقی کنسل شد

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
پس نمیده اون پولوطبق چیزایی ک دیدم

واااای